Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 18 March 2014

Pertemuan yang tak diduga ^_^

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful creatures all around the world..........
Dua hari bercuti dari alam maya hari ni Liya kembali bersiaran.......
Jumaat lepas, 14 March 2014 , macam biasa lepas balik dari kerja mula lah
buat plan tiba-tiba dengan Diana .............. ^_^
Selalu nya kami pi makan ja kat Shah Alam (tu pun kat Giant kikiki).
Tapi kali ni tetiba ja nak pergi ke Paradigm Mall....
Dah nak masuk 3 bulan dok kat sini tapi tak pernah pergi kat situ pon lagi.....

Gambar Paradigm Mall ni aku cilok kat Google ja sebab tak sempat nak snap sendiri........
Besar jugak la Paradigm Mall ni ..... Lepas dah parking terus ja naik atas ke Ground Floor.
Nampak macam ada orang nak buat fashion show , tapi kami abaikan sebab dah lapaq sangat kan.
So turun la ke LG floor untuk cari sesuap nasik...........
Sebab kawan aku Diana ni tekak nak menelan mamak ja kan so kami tak makan kedai pelik-pelik ....
Just makan kat kedai mamak ja ......

Amek gambo dulu sebelom makan............

Aku makan rojak biasa(pasembot) ........ kuah nya sedapp tapi cucur ja lebih...
Sengkuang dengan timun ada la dua tiga urat....
 Diana makan mee rebus ... Pelik nya mee rebus dia letak dalam pinggan.....
 So lepas dh kenyang tu kami pon naik ke atas balik nak ronda-ronda tengok apa yang patut.. ^_^
Tiba-tiba tertarik pada satu kawasan yang di kerumuni oleh ramai orang berhadapan
dengan Kedai Dorothy Perkin so sebab ramai apa lagi kami pon pi serbu jugak la.. hihihi....
Dan guess what ??????????? Ada someone yang tak di sangka di sana !

Ada nampak tak someone yang kat depan tu.............
I was like , Oh my Allah! ok .........
Teruja sangat kot masa tu.. Even amek gambar dari jarak yang agak jauh pon dah puas hati!



Kecik sangat kan! Memang jarak aku dengan depan tu agak jauh tapi
gagah jugak ambil gambaq! Dengan kamera yang tak berapa nak berkualiti!
Tak kisah la kan , Asalkan ada :)

Hurmmmm.. Dapat ambil gambaq belakang pon jadi lah kan........
Dia ni model dan pernah jugak berlakon tapi aku tak ingat nama dia la....... 
muka dia memang aku cam sangat...!

ok! Jangan jeles ! Iolls masa ni nak senyum pon agak susah...
Seluruh badan menggeletar, sampai ke bibir pon ketaq...
See nampak macam Jonathan pulak yang happy jumpa aku walhal aku yang happy lebih!
Dia hensem 10x ganda in real life!


Ha! Diana senyum sampai telinga... gigi comel ok la....
hikhik!!!


Ha ni model malaysia yang aku terlupa nama dia tapi muka memang cam sangat!
Tinggi dia tapi sayang gambaq aku kurang pencahayaan atau salah camerawoman .hikhik!!

See.. memang salah camerawoman ... kikiki.... 
Tinggi siot mamat ni!




Last but not very least , Daniel Lee!
Ingat lagi tak pada dia ... yang pernah masuk one in a million...
Dia menang ke tak ek? Aku pon dah lupa tapi memang suka dia masa tu :)

Aku dan Daniel! comel dia ni.......... hikhihihihi......

Malam tu kami balik sambil tersenyum dan dok bercerita sampai esok hari nya...
Macam tak dak topik lain... Excited la sangat kan!

Ok bye!!

Opssssssssss... Zizan pon ada yeeeee.. Lupa nak include dia sebab tak bergambaq dengan dia..
Dia glemer sangat so susah nak catch up!







22 comments:

  1. waah..
    mmg beruntund dpt posing ngan org hensem..
    snyum sampai ke tlinga masing2.
    heheh

    ReplyDelete
  2. amboii lieya dpt pose dgn artis

    ReplyDelete
  3. hensem,lesung pipit jonathan buat akak tak tido malam...huhu..

    ReplyDelete
  4. yg atas sekali tu bkn ke pelakon cinta jgn pergi...lakonan bersama remy ishak n tizz zakiah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan2 .. yg tu josiah hogan.. ni jonathan ..cerita ariana rose

      Delete
  5. amboi amboi amboiiiiiiiiiiiiiii smpai bibir uols ketaq2 jpa mat2 hensem ni ehhh hahahahahaha
    jonathan tu ada main lam drama ape tah arina rose kan
    yg model tu ada gak berlakon
    yg daniel lee tu ha dialah menang one in milion tu..ape dia wat skun..jd model ke hehe

    ReplyDelete
  6. Oiiittt...glamer kejap eh...

    ReplyDelete
  7. ala semuanya nana tak kenal...hihi....adeh;p

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat jumpa retis ye Lieya :)

    ReplyDelete
  9. waa..bestnya..yang atas sekali tu hensemm..hakhak >_<

    ReplyDelete
  10. oh my allah oh my allah!!
    ahaahaha omgggg :OOO
    best gila tuuu aaaaaaaaaa untunglah kak lieyaa hihihihi
    johnathan tu encem semua encem lah hihihi
    eh eh ada lagi ke daniel lee tu hihihihi. lama dah dia menghilang hikhik <3
    wahhhhh best banget. takpe takpe, qila paham bila camera masa tu menyakitkan T_T
    ughhhhh hihihih

    ReplyDelete
  11. wahhhh.. segakk.. tough... sukanyaaaaaaaa.... ^^

    ReplyDelete
  12. peewittttt jumpa artis tu.... pnah g sana sekali je.. x minat... huhuh

    ReplyDelete
  13. wowwww...mamat tu bukan berlakon dalam Arianna Rose ke dik....huh...jeles i tau...

    ReplyDelete
  14. untung betul lieya.. dpt bergambar dengan retis.. hehe

    ReplyDelete
  15. hohoho cuma termanggu tgk zizan ja.. hehehe

    ReplyDelete
  16. best gak awak dpt bergambar dengan artis/model..awesome!!

    ReplyDelete
  17. owhh zizangggg!!!
    hehe.. untung la dapat bgambar ngan model ensem2.. hehehe..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart