Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 7 March 2014

TAMAN BOTANI SHAH ALAM

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people ...
Dah tak ingat bila kejadian ini terjadi tapi rasa nya beberapa minggu yang lalu
dalam bulan February kalau tak salah. 
Jom layan gambooooo.............

Ni entrance masuk... Taman botani ni kat Shah Alam seksyen 8.

bunga yang comel menarik 

































Malas nak mengarang sebeno nya.... hehehheee...
Masa kami pi ni kan musim sejuk yang dah nak ujung-ujung dah,.,
Tu pon sejuk gila babas..... ais pon dah cair sikit-sikit.....
So sebab dh hujung-hujung masuk free je lah .....
Cuma kat entrance tu kena bayar RM3 seorang.....
Rasa nya lepas ni nak pergi lagi untuk musim bunga pulak..................
Dan rasa nya nak pergi berbasikal jugak sebab kawasan dia luas sangat-sangat kalao nak
nak mendaki pon ok ja kot .... bila lagi kan... ^_^
Ok lah bye for now......... 

P.s : Terima kasih kepada kawan-kawan yang memberikan kata-kata semangat untuk 
saya kelmarin..... Saya hargai setiap sokongan hampa semua ^_^

13 comments:

  1. akak tak pernah sampai sini lieya..
    nampak cam best jugak..

    ReplyDelete
  2. amboi gambar...kalau tak scroll 10 kali mmg bukan kak lieya laa...hahaha

    ReplyDelete
  3. eh ada lagi eh taman ni...dulu bukit cherakah kan....last akak pi masa umur 12 tahun kot..hahahahaha....punya la lama....

    ReplyDelete
  4. seronokn la tringin la nak kecna..time yg ada ais tu yg best

    ReplyDelete
  5. Akak asal pergi je musim sejuk sebab selalu pergi bulan 12.

    ReplyDelete
  6. miza tak pernah lagi pegi..
    lawa la tempat tu :)

    ReplyDelete
  7. fae suka pi tempat camtu. hijau, luas, tenang ^^

    ReplyDelete
  8. amboiiiiiiiiii rajin uols pergi taman botani ni
    sooo botani sgt..mcm xde org je hehehe

    ReplyDelete
  9. tak larat haihh nak kesini naik beskal..selalunya ronda² naik bas je..

    ReplyDelete
  10. walaupun sye slalu pegi shah alam, tpi tk penah masuk taman botani ni. pegi taman botani kat putrajaya pernahlah. hehe

    ReplyDelete
  11. menariklah.. tak tahu pula ada kat shah alam.. hehe..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart