Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 12 March 2014

WONDA PREMIUM COFFEE

Wahai pencinta kopi di luar sana ....
Anda dah cuba Wonda Coffee ?????
Dek tertarik dengan iklan tadi pergi kedai nampak ja terus beli....
Try yang latte punya dan rasa nya sangat menepati citarasa ..
Very creamy dan kurang manis.............
Sapa - sapa yang belum rasa boleh la cuba ......... ^_^

WONDA COFFEE .......TASTE LIKE JUST BREWED !

16 comments:

  1. Packagingnya menarik. tapi kak uni tak reti minum coffee. :)

    ReplyDelete
  2. pertama kali dgr nie lieya..selalu minum kopi kampung je :D

    ReplyDelete
  3. fuyoo cntik packging nya ..tak pernah minum lagi nie

    ReplyDelete
  4. ada rasa2 setanding starbucks tak lieya??? thee he he...

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi rasa...ada tengok iklan je pasal coffee ni..

    ReplyDelete
  6. Nampak cam sedap jer.. belum penah try lagik..

    ReplyDelete
  7. wonda? comelnya nama1!! Hihihihi
    alaaaa qila kureng coffeee but ill try too find this one hihihi <3333
    thanks share kak lieya.... <3333

    ReplyDelete
  8. Dah pernah rasa...sedappppp :)

    ReplyDelete
  9. 1st time dengar.. Hehehe.. Dah jarang minum kopi skang ni... Terbaru nibaru try Perla Coffee jer.. Tu pun tak habis2 lagi sebab jarang minum.. Huhu..

    ReplyDelete
  10. Tengok gambar pun dah tau best..mesti try ni Lieya...

    ReplyDelete
  11. Org Perlis memang gila kopi!

    ReplyDelete
  12. look diff with other coffees
    nanti akak pi cari na ;)

    ReplyDelete
  13. pernah rasa sebab dapat free kat petonas mana ntah..perisa latte..sedap jugak tau..

    ReplyDelete
  14. mmg sedap wonda coffee ni..saya suka yang kopi mocha..

    ReplyDelete
  15. mmg sedap wonda coffee ni..saya suka yang kopi mocha..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart