Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 4 March 2014

YAY ! Hujan Dah Turun !


Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Happy nya kan bila dengar bunyi air hujan yang turun awal pagi tadi.
Bagaikan suatu peristiwa yang mampu membuat kita semua bersorak gembira.
Di saat aku menaip entry ini, hujan masih lagi turun... ^_^
Alhamdulillah ... Terima Kasih Allah atas rahmat ini....
Harap-harap sangat hujan akan turun sampai penuh empangan
supaya air tidak di catu,,,,, hikhik.......


12 comments:

  1. Alhamdulillah petang semalam dan pagi ni hujan... moga2 dapat membantu menyelesaikan masalah catuan air yang sedang hot sekarang ni...

    ReplyDelete
  2. Kajang dari pukul 4am dah hujan! Tapi tempat akak tak kena catu ayaq la...

    ReplyDelete
  3. penang x ujan lagi..huhuhu rindu pulak nak dgr rintik2 hujan

    ReplyDelete
  4. pembenihan hujan berjaya.
    alhamdulillah..
    allah maha besar

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..
    semoga hari ini lebih barik dari semalam.

    ReplyDelete
  6. rezki dari Allah..syukur alhamdulilah

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. syukur sgt... moga2 hujan ini membawa rahmat

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. cuaca pagi tadi pun redup dan tak panas sangat..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..dia orang buat pembenihan awan..so petang ni hujan lagi In Shaa Allah..semoga air diempangan cepat penuh..

    ReplyDelete
  10. sekrang ni mmg seronok bila nmpk hujan..nk marah pun tak jadi :D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..bila keluar rumah tengok kereta basah, dah tau hujan turun. seronok sgt rasa

    ReplyDelete
  12. seronok kan bila hujan,. hari nie dah mula panas semula...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart