Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 14 April 2014

MIND YOUR OWN BUSINESS

Assalamualaikum.........
Anyeonghaseyo beautiful people ........


Ada certain people ni suka sangat ambil tau pasal orang lain,
suka sangat judge orang lain kan....

"maju kau sekarang hahahah, tp yg penting lawo dari yg dulu..hahahah"

Lawa dari dulu ??? Hang peduli apa lawa dari dulu ka tak?
Kot-kot mana pon jantan tu tak dapat kat hang pon....
Rasa nya hang ni buta mata buta hati kot ....
Yang dia tujukan lawa dari dulu tu ADIK aku.
Hanya kerana Adik aku pernah marah dia sebab dok upload gambaq pakwe 
yang tak berguna tu kerap sangat terus hang judge dia..
Masalah nya perbuatan hang tu betoi ka tak betoi ?
So tak payah la nak komen macam tu kan sebab tak dak yang buta lagi aku rasa
memang terang lagi bersuluh adik aku lagi segak dari perempuan tu kan.....
Heiiiiiiiiiii tetiba aku jadi emo... mau ja aku komen tapi tak pa....
Kami LIKE komen dia tu secara berjemaah... biaq si betina tu heran ,
dan biaq ex adik aku tu menusuk ke jantung hati...........

P.s : sori! ini entry emo !

15 comments:

  1. manusia memang suka judge orang tanpa cermin diri sendiri dulu...

    ReplyDelete
  2. hahaha.. suke tgk cartoon tu..

    ReplyDelete
  3. eii mulut dia eiiii rasa nak tampor pun ada.
    Sabar kak lieya sabar. Typical manusia mmg cemtu TT_TT

    ReplyDelete
  4. hye..syira datang jenguk tuan blog..lama tak tegur..hehe
    :) jemput singgah blog syira, akan ada GA APRIL hari ini..tunggu ^_^

    ReplyDelete
  5. Wah panas ni Lieya..sabar k...take deep breath...

    ReplyDelete
  6. salam. huisshh..macam mengamuk ja bunyinya haha..sabar sabar :)

    ReplyDelete
  7. orang dengki mmg cam tu kak...layan je lah..huhu

    ReplyDelete
  8. dah kenapa tu lieya..sabar2 yer

    ReplyDelete
  9. tu dia hamokan Lieya..
    sabaq dik na.. ;)

    ReplyDelete
  10. Chill.. What they see is what they see. Who we really re is who we are. ^^

    ReplyDelete
  11. awat cheq macam tak paham kak oii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah..... ini kisah seorang perempuan yang hanya class mate kepada ex boy adik kak .. yg over acting dan men judge org sesuka hati sedangkan dia tu hanyalah bagai kulat di atas kayu buruk.. si ex boy ni dah ada betina lain so dia komen seperti yg di highlight tu la. macam lebih2 nak mengomen pehal .. sebab dulu dia mcm pernah berselisih paham dgn adik kak so dia mcm puas hati la bila dua org tu dah break.. ^_^

      Delete
  12. orang sekarang ni memang selalu judge a book by its cover ja..
    herrr.. sabo jelahh..

    ReplyDelete
  13. manusia mmg mudah judge org lieya. kita ni pun dh kena lieya. hanya Allah je yang tahu rasa hati ni tapi nasib Allah bagi kesabaran tinggi dalam diri kita

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart