Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 2 October 2014

Ber"Nandos" Lagi

Assalamualaikum.......
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Ya Ampun kenapalah aku busy sangat sejak dua menjak ni sampai belog terabai..
Last night masa dok scroll down fb tu aku ternampak someone ada share 
dia punya earning nuffnang yang mencecah 11k... Pergggghh..
Tiba-tiba jadi semangat nak berbelog ni....
Maklumlah earning kita ni takat cukup-cukup makan ja pon ...
Nak beli alat mekap pon tak lepaih... kihkihkih..... 

Hari ni just nak share photo yang di capture semalam .
Dinner with kawan aku Diana la sapa lagi kan...
Saja nak makan Nandos sebab lama dah tak makan.
(Padahal ni pon baru 2nd time) kikiki......
Nampak nya aku dah boleh adapt dengan rasa sos dia yang macam agak weird sikit..
Well alhamdulillah memang sedap sangat-sangat....
Ok bye !_! Jom bw .... Harap sempat ..
Sebelom nama ku di panggil lagi dan aku harus membuat kerja (sigh!)

4 comments:

  1. mesti blog red mummy kan?hihik

    ReplyDelete
  2. take your time.. at least 1 day 1 entry janji berupdate :))

    ReplyDelete
  3. Pernah sekali jer rasanya makan nandos ni dulu.. Pastu sampai skg dah tak pernah pegi.. Mcm kurang kena ngan tekak.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. amboi,,.,ayam nandos..kemain..telan liur melihatnyer..huhu..
    sapa la tu earning cecah 11k..saya ni setakat 11.11 ada la..uhuks

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart