Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 14 October 2014

Instant Syria Rosette Shawl from Simply shawl

Assalamualaikum.............
Anyeonghaseyo beautiful people...
Selamat pagi dan Salam hari Selasa..
Dah breakfast ka semua ??
Hari ni nak kongsi satu produk yang di hasilkan oleh kawan baik saya...
" Instant Syiria Rosette Shawl From Simply Shawl"

Macam gini la rupa nya shawl ni..
Terus sarung kan dan kemas kan ja.. senang kan ?
Colour ni memang feveret sangat sebab kalau pakai mesti muka nampak berseri.
Kihkihkih...
Pakai shawl ni masa nak balik kampung minggu lepas untuk cuti raya haji..

Masa on the way balik kampung tu singgah kat umah kakak dulu,
Jumpa Iqi dan Icha.... Ermmm Rinduuuu sangat..

Comel tak anak menakan saya ... hihihi....
Amek gambar ni sebab nampak muka depa ..
Biar lah muka auntie depa macam hampeh .. ^_^

P.s : Nak dapatkan tudung yang macam Liya pakai ni.?
Boleh kunjungi The Curve , boutique Woman Of Jannah... 

12 comments:

  1. kain jenis ape tu lya
    bape RM
    skun tudung pun dah mahal sgt
    takut nak beli..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiffon lembut ni kak el...
      Harga RM65 ... ^_^

      Delete
  2. cute je lieaya pakai shawls ni..eh..eh..si kembar tu dah besor lah..omei2 nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah JM depa dah 7 bulan dah.. Kakak dah boleh duduk dan berdiri .. adik dok ngesot lagi huhu

      Delete
  3. hoi cantik sangat ni kak...hahahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik.. kak cantik ka tudung yang cantik ? kihkihkih ^_^

      Delete
  4. zizie ada dapat shawl yg sarung, tapi tak berapa suka nak pakai sebab susah nak gayakan ikut style sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. shawl gini leh gak pakai dengan inner syiria tu zizie ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. hihi,,, kak ni sebab kamera tel saya . kalo luaq hampeh ja kak,,

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart