Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 18 October 2014

My Handsome Boyfriend....

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people......
Selamat berhujung minggu untuk semua.. 
Hari ni kiter tak dak pi mana pon just stay kat umah ja....
Poket dah kering sebab balik kampung masa raya haji + tayar kereta tukar baru..
So dok umah ja dan cuci umah.....

Ni la boyfriend kiter yang paling hensem sekali... Totoi...
Sapa tak kenai Totoi ?? Semua yang dah lama kenal Liya mesti kenai Totoi jugak..

Nampak dak kemanjaan Totoi dengan aku neh.. hihihi..

Kusyen moto tu ha habeh rabak sebab dia jugak la....

Tak sabaq nak balik rumah pulak dan jumpa Totoi lagi .. hihi...
Ok bye ^_^

9 comments:

  1. ni mesti rindu totoi ni...salam hujung minggu lieya...

    ReplyDelete
  2. selamat berhujung minggu Lieya...tak diragui lagi..memang hensem n comey Totoi ni..:)

    ReplyDelete
  3. baca tajuk teus nk tahu siapakah gerangan yg hensem tu rupanya TOTOI ke hihhih

    ReplyDelete
  4. kucing2..kecian kusyen moto..abes rabak dibuatnye..hehe

    ReplyDelete
  5. kucing oh kucing ... totoi namanya.. unik

    ReplyDelete
  6. aloh loh tomey tomey..napa totoi nama diberi??hihi menyebok pulok

    ReplyDelete
  7. Ehhh dah lma btl x nmpk c totoi ni taw

    ReplyDelete
  8. mak aaaih memang rabak sungguh.. tak apa ke gitu huhuhu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart