Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 21 June 2015

Food Poisoning

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Selamat berpuasa kepada semua umat Islam .....
Hari ni dah masuk hari yang ke 4 kita berpuasa ...
Semalam aku dengan Diana ke Bazar Ramadhan yang terletak dekat ja dengan rumah kami...
Saja lah nak try makanan kat sana sedap ka tak sedap...
Orang yang beratoq punya lah ramai sampai nak beli makanan pn kena jalan slow2...
Sampai tak tau nak beli apa , last2 beli la nasi kerabu, laksa dan cucoq..
Tiba masa nak berbuka, makan cucuq dulu pastu baru makan nasi...
Buka ja bungkusan nasi tengok-tengok nasi tu lembik... pastu solok lada pulak basi.. rrrrrr..
Aku makan jugak la solok tu tauk ke tepi...
Pastu makan plak laksa tu lewat sikit , dekat nak lena tu pastu ......
Tak sedap jugakkkkk!!!!!! arrrghhh...
Depa ni menega pesen mana tak tau la..... %_%
Tau nak untung ja kan... 
Pagi tu masa nak sahur mula la cirit birit dah... memang pasal makanan bazar Ramadhan tu la...
Last2 hari ni masak ja , tak yah beli lagi.... ^_^


Langit kat rumah aku semalam .....Indah nya langit cintaanMu ya Allah 

6 comments:

  1. Kesiannya..sedihnya bila berlaku perkara sebegini..

    ReplyDelete
  2. kita pon cerry berry sbtu lps...tah mkn apa yg smpai cerry tah.yg psti lauk bazar sbb blk keja x smpt nk msk

    ReplyDelete
  3. Hai. Abe We blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00.

    http://www.wayneharraz.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015.html

    Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  4. Kena hati hati lepas ni.. Bahaya kalai keracunan makanan ni...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart