Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 30 June 2015

Tempat Menarik di Johor : Puteri Harbour

Assalamualaikum  ...............
Anyeonghaseyo beautiful people!!
Hari tu, ada lah seminggu sebelum puasa kot, tiba-tiba tersesat ke Puteri Harbour yang terletak di Nusajaya.
Eh yaka kat Nusajaya eh.. Hentam je lah ...
Kat sini kata nya kita boleh pergi ke Singapore naik boat dan jugak ke Batam..
So bila-bila nanti boleh la pi... :)

So apa lagi jom selfie... ^_^

Nampak dak kapal kat belakang kami tu..
Kapal ni semua nya milik persendirian ...
eh betol ka.. hentam pi la.. hihihi

much and much more closer view,,
Cantik kan.. Sejuk mata memandang..

Jumpa pokok ni nampak cantik sangat so apa lagi...
Kena posing la kan.. Mujur nampak kurus ^_^

Haaaaa.. Kat sini ada kedai superman taw.. APa ada kat dalam ??



Macam-macam barang superhero yang ada tapi nak beli memang tak mampu...
Mahal gilosssss.. hihihi....
Kat sini jugak ada Hello Kitty Town tu ...
Tapi memang tak masuk la sebab mahal.. 
Amboi kedekut bebebo dia ni kan...
Nanti la bila dah ada laki ada anak baru pi.. Aci tak ??
Okey bye!!!

5 comments:

  1. zizie pernah pergi kat sini sekali... tapi, xsyok sgt sebab waktu tu hujan.. so, x dapat bergambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai rugi nya .....next time pergi kena tgk weather forecast dulu yer

      Delete
  2. barang2 superhero tue lawa2.. tapi mmg mahal kan..ermmm telan air liur jer la mampu..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal kak..... yg dh diskaun pon still mahal lagii... :P

      Delete
  3. Mcm menarik gakk.. Bleh lah singgah nanti klau ke johor

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart