Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 7 September 2015

Levres Rouge by Liediyana

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people.... 
Apa kabaq kakak-kakak adik-adik dan abang-abang sekelian di luaq sana..
Saya di sini sihat alhamdulillah..... ^_^
Ok nak habaq kat kalian semua yang aku nak start meniaga tudung.
Amboi nama bukan main lagi kan.. kihkihkih
Setelah pening dok pikiaq nama apa nak bubuh at last kami pon pilih nama seperti diatas..

Levres Rouge = Red Lips = bibir merah

Levres Rouge ni adalah perkataan Peranchis ..
Sebab apa Levres Rouge ni di pilih adalah kerana kami memang suka pakai lipstick merah.
Jadi sesuai ke idoks ? Of course la sesuai kan ???

Ni lah colour yang dipilih oleh kami...
Buat sementara ni sebab baru nak start , satu colour ada sikit je jadi stock agak limited.
Sebab ni 1st try kan , next time kalau dah berhasil boleh lah tambah lagi colour yang lebih menarik 
Saja rajin-rajin kerat-kerat dan tampal supaya next time if ada customer yang nak request colour tudung ni boleh la bawak je yang dah tampal ni ke kedai kain..
Sebab kadang colour yang kita pilih tu tak accurate sebab satu-satu colour tu banyak yang seakan sama tapi sebenarnya tak sama pun




tada .... ni lah dia ... belom jahit tepi lagi...
Untuk pengetahuan uolls sekelian , tudung yang kiter hasilkan ni material nya adalah chiffon yang lembut dan sangat cantik.. kalau nak tau cantik ke tidak boleh lah tengok gambar-gambar kiter .
Semua nya pakai tudung yang sama.
Tudung ni pun terhasil sebab ramai sangat yang bertanya pasal tudung ni,
Sebelum ni kami just pakai untuk diri sendiri jer .... 
Ukuran tudung ni pulak 2m panjang dan 70cm lebar.
Jadi nak buat style apa jenis pon boleh sebab dah memang panjang.
Yang penting boleh menutup dada.... ^_^


Tu kenai dak model plus size tepi kuda tu.. ?
kehkehkeh...... haaaa.... gini lah rupa tudung yang di maksudkan .. 
Cantik dakkk... ^_^

Actually aku buat ni dengan diana ...
Pasal tu la by Liediyana...
Combine nama lah katakan ... kehkehkeh...
Wish me luck ok..... harap tudung ni mendapat sambutan yang hangat...
InsyaAllah minggu depan launching .. ecececceee...

Do follow our ig account taw : @levresrougebyliediyana

Bye!!!

P.s : Sebarang pertanyaan pasal harga @ kot2 lah ada nak tempah seksiap tudung ni sebab colour nya sangat limited boleh lah terus Whatsapp Lieya at 0174714207



13 comments:

  1. Salam Lieya,

    Cantik tudung yang Lieya pakai.. Nampaknya maju setapak lagi..
    All the best to you.. Jangan lupa promote yer ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslam... alhmdulillah... tq yeee :)

      Delete
  2. Keep it up n all the best lieya n diana
    Mana tahu esok dapat sebaris dengan nama2 besar yg lain..Aminn
    Pray for both of you. hey come visit my blog k.. :)

    ReplyDelete
  3. Businesswoman skrg ni ye. Hehe. All the best. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru je nak start.. alhamdulillah.. tq :)

      Delete
  4. cantik weh kak! nak sekeping buat review..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihiihhhhh.... ... boleh2 nanti ekk Sally... ^_^

      Delete
  5. Tahniah Lieya moga berjaya dalam bidang perniagaan...tumpang bangga!

    ReplyDelete
  6. okay..nak jejalan g ig akak skg ;D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart