Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 29 March 2013

AKU TAK BIASA !

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo beautiful people..
Ai serabut kepala otak aku dok pikiaq.
Sejak kemarin lagii..
Rasa berdebar dan fikiran tak menentu...
Pasai pa ???
Awat dok kaluit sangat???
Mau tak kaluit,
Me the kampung girl ni nak kena pi keja kat bandaq!
Alahai buat terok nya ,
macam la nak kena pi oversea kan..
tapi ... tak biasa ok . tak biasa!
On top of that
ALONE!
Tu yang aku stress sgt!

Nak rehat dgn sapa nanti?
Nak dok kat mana nanti ?
Dulu masa keja kilang pon dengan kawan.
Tak penah pon sorg2 mcm niii...
Mcm2 dok pikiaq sampai ke peragut.
perompak smua nya ada...
Awat la jakun sangat neh!
Yang sonok nya pon dapat jumpa bff aku..
sebab depa smua memang keja sana..
tapi tak pa la depa smua dh settle down.
tak da la terasa sangat berjauhan dari kampung halaman
since permata hati jiwa dan raga smua ada bersama...
Aku neh ? hurmmm..


Pastu kena berpisah dgn keluarga..
Kucing akuu .. aaaahhh.. stress!
Kalao xterima then takkan nak berhenti kerja pulak
Alamat nya juai nasik lemak tepi jalan la aku.
since kat sini agak susah nak cari kerja
bersesuaian .
kalo ada pon smua org lain dah sambaq :(

1
But i hope everything is alright
dan i hope sangat2 yang aku tak jadi pi sana ^_^
Sekian bebelan aku utk hari niii.. :)
TQ for reading..

6 comments:

  1. keseorangan akan mengajar kita erti berdikari...blajar yer..jgn stress dan cuba adapt pelan2x :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ DEAR... nasihat awak sgt2 inspiring.. :)

      Delete
  2. hehe, jgn sedih2 tau. In Shaa Allah, pasti akan okay nanti. :D

    ReplyDelete
  3. hehe.. itu la..kita pun macam tu juga bila 1st day kerja..macam2 fikir..semuanya negatif..hehe..tapi kalau tak buat mmg sampai bila2 la kita tak maju kan..hehe..tak mo stress2.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la dik .. terpaksa jugak la... kalo tidak nak makan apa kalo xkeja . huhu.. cuma harap2 semua nya berjalan dengan lancar. thanxx utk kata2 semangat ni yer

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart