Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 1 March 2013

ASID PERUT NAIK KE TEKAK

Assalamualaikum...
Anyoeng haseyo beautiful people.. :)
Keadaan seperti yang di tajuk di atas pernah dak
terjadi pada anda..
Well for me, ALWAYS...
Bila aku search tengok apa sebenaq nya yang terjadi tu.
Memang agak terkejut la jugak dan
tak leh di pandang ringan... :(
But still nak p check kat hospital tu yg malas.
Suka ja dok prescribe ubat utk diri seniri.
Macam lah diri tu doktor.
Sains pon xpenah dapat A. huhuhu..

Kalao hampa nak tau bahaya atau tak
BACA KAT SINI
Memang agak serius jugak la..
Tapi semua pakat amek mudah ja...
kan kan..
Penakot pait!

Tapi dalam dok berasid tadi..
Boleh lagi dok hentam Chicken Chop.. :)
memang dasar napsu boya,

Ni ayaq peach,,
Sedap... 

Pandangan atas .. (mcm dalam mata pelajaran LK)
so refreshing :)

Haaaa,, nin dia,, Sedap baq hg....
Sapa tak tergoda...

So.. What to do..
Jaga lah pemakanan anda sebelom anda jadi cam saya.
I better go now sbb waktu kerja dh nak habeh.
Hari ni dapat gaji.... Ya bedabedooo
Thanx for reading fellows friend

2 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart