Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 2 March 2013

BURGER BAKAQ

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo pretty ladies..
Wah hari ni time balik keja perut still lg bt prgai...
Jadi lapaq sgt2 ,
Balik tu telan2 ayaq susu segelas, 
then dok ralik dok apa pon xtau
pukoi 9 baru terhegeh2 nak kuaq p makan..
Hari ni dpat gaji kan.
Buat kaya p makan kat kedai la..
Tak tau nak makan mana terus menuju 
ke kedai burger bakaq .. 
On the way nak pi tudia 
perut aku dok mula keroncong gila.
Terasa sat2 dok nyucuk2 ja kat tepi perut..
Sampai2 ja duduk tempat dekat tepi jalan raya.
mak aiii lama tunggu xdak sapa mai amek order.
Bila mai amek order dia p amek order
org yg sampai kemudian dari aku .
Aku p 3 org dgn mak dan adik sorg.
Pastu dh lambat amek order lambat la 
dapat makanan..
Sbb kedai makan tu ada makanan lain yg variety 
aku order sepinggan char kotiau,
satay dan burger bakaq dua bijik..
Saja nak rasa....
Tunggu punya tggu dekat 45 minit tu 1st makanan 
yang sampai ..
Char ko tiau.. 
apa lagi makan la sharing2 dgn mak n adik,
Dok sat ayaq plak mai..
alhamdulillah...
Asid pon dok keluaq membuak2 kat tekak aku neh.
Aku sulam dgn ayaq milo kurg sikit...
alhamdulillah...
Pastu muncul pulak satay ..
telan2 sat ja selesai...
Las skali baru la mai burger tu..
Tak tau la dh berbakoi
aku , mak dan adik dok berletiaq...
Geram sbb tak sistematik...
Pelanggan ramai pekerja kurg..
Jenuh berasap telinga baru nak sampai..
Aku bukan nya kurg sabaq sgt,
Cuma sbb sakit ja tu jadi angin satu badan..
nasib baik burger bakaq dia sedap.
Mcm krabby patty.. :)


Unfortunately aku xamek pon gambaq ..
Sbb tempat duduk aku makan tu kelam.
Almaklumlah kamera telefon 
memang xcggih lgsung ..
so lain kali p kita amek lain..
Google banyak jugak gambaq2 burger bakaq ni.
Tapi tak berani plok aku nak amek..
Takut kena saman. cis ,
buat baik. hehhhe....

Sekarang ni aku dh kenyang..
So tidoq pon mesti la nyenyak..
Harap2 xdak la gangguan asid di tengah malam...

thanxx for reading :)

2 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart