Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 March 2013

GARA GARA SILAP NUMBER



Assalamualaikum
Anyoeng haseyo beautiful people....
Hari ni aku nak ceta satu kisah menarik.
yang berlaku kat salah seorang pak cik
yang keja di syarikat aku..
Pak cik ni umoq dia dalam 60 an mcm tu,
dah tua dh .. Gigi pon banyak yang luruh..
hhehehehe
Satu hari pak cik ni dia buat satu panggilan telefon.
Tapi di sebab kan dia tersalah tekan satu nombor ,
So panggilan ni masuk kat no telefon orang lain..
perempuan.
SO kalo hampa semua la kan,
Bila tiba2 muncul satu number yang tak di kenali apa tindakan hampa??
kalao aku , aku buat tak tau ja..
Kalo betol2 urgent orang tersebut akan call balik .
Betoi dak ??
ok pastu... pepuan tersebut pon call balik.
Pak cik tu pon cakap dia tersilap tekan..
Mulai dari saat tu,
pepuan tu salu call pak cik tu...
mengadu masaalah keluarga.
masalah belajaq dan sebagai nya.
Pak cik yg innocent ni terus ja layan.
sebab dia anggap macam anak2.
Lagipon aku kenai sgt pak cik ni.
dia bukan nya berada dalam kategori miang keladi.
pepuan tersebut ajak pak cik tu jumpa,
tapi pak cik tu xmau..
panggilan telefon tu kadang2 sampai berlarutan ke tengah malam.
pukul 2 pagi , pukul 3 pagi.
puas pak cik tu explain 
dia ni dh tua , ada anak.
tapi si pepuan ni langsung tak percaya.
Pak cik ni xtau nak buat cam na lagi,
dia amek hammer terus hentam atas sim kad dia ..
habeh cerita.. part ni yg aku tergelak besaq.
so lani pepuan tu xdpat call pak cik ni lagii.
tapi seriously aku heran jugak.
macam xdak org lain dah ka ?
apa terdesak sangat kah dia.
takkan dia xperasan suara pak cik tu 
mcm org tua xdak gigi,, hehhee
sedang kan dia tu budak U...
U mana tu aku rahsia kan..
tapi memang pelik la ..
menggeleng kepala aku bila dengaq pak cik ni cerita.
wujud jugak org mcm ni yer..
kalao baca ni mesti dalam hati mesti ckap,
yg pak cik tu layan buat apa?
kan kan...
tapi aku positif mengatakan pak cik tu tak slh.
aku kenai sgt dia mcm na .. :)
semoga kita di jauh kan dari berbuat perkara yang sedemikian..

thanxx for reading.. :)

4 comments:

  1. kesian pak cik tu... dah jadi kaunter mengadu la pulek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaunter pertanyaan pon ada limit dia stkat time bekerja. ni sampai time tidoq pon dok mengadu jugak apa cerita. huhu

      Delete
  2. bagus pacik tu. setia pada yg satu. yg perempuan tu mmg buat malu kaum perempuan je. =.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah .. sgt memalukan, mcm xdak org lain . kt U dia xdak laki dh ka sampai pak cik tua pon dok mau.. +_+

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart