Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 21 March 2013

MUSIM BATOK MENJELANG LAGII

Assalamualaikumm
Anyeonghaseyo beautiful people...
ohok ohok ohok!
musim batuk dah muncul kembali...
ohok! ohok! ohok!
dan aku ni pesyen kalo batok..
punya lah susah nak ilang.
even dh tunggang ubat batok segelen pon.
(mcm la penah buat kan, poyos ja!)
tapi nak oyat nyo,
meme kawe ni gini sjk azali...
asl batuk ja batuk 3 bulan.
pulak tu batok kering.
maklum lah sekrang ni dari musim sejuk
nak bertukar ke musim bunga,
batok pon mula lah menjelma...
jadi utk season ini,
aku lgsung xtelan ubat batok
even sesudu..
aku cuma makan vitamin c, minyak ikan kod,
sekrang ni dah 3 hri..
tapi still xlega lagii.
aku makan minyak ikan kod jenis ni

aku beli vitamin C jenis ni..
masuk sebijik dalam ayaq.
bagi dia resolve ...
jadi ayaq oren.. 
rasa dia sedapppppp... 
so minum dgn penuh berselera,
aku beli satu tiub ja.
so harap2 kalo habeh satu tiub tu lega lah batok nii.
masalah nya jenis xpantang lgsung.
ais aku makan.
kacang aku mamah..
makanan goreng2 smua aku hentam..
pasai tu sama yg aku xlega nii..
hehehhe.. well well..

thanx for reading,
jgn lupa doakan saya cepat lega k...

6 comments:

  1. get well soon dear... i click kleenex for you... ^_*

    ReplyDelete
  2. cepat sihat..bhy kalau sampai 3 bulan x stop tu... takut tb lak...better g cek kalau berlarutan

    ReplyDelete
    Replies
    1. huih takut nya klo kena tb.. +_+ insyaAllah cepat lega.. harap2 mcm tu la

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart