Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 16 March 2013

MUSIM BUNGA BUNGA CINTA

Assalamualaikumm..
Anyeong haseyo and heppy weekend to everyone.. :)
baca tajuk entry macam tuan belog di lamun cinta..
actually No .. yes memang dalam hati ada cinta
tapi skrg bukan nak ceta pasal tu.. 
nak ceta pasal pokok2 yg sedang berbunga dengan banyak nya
di merata tempat dan 
kat umah kiter pon ada tau.... 
sejuk mata memandang..
walaupon ni bukan nya sakura atau cherry blossom,
tapi... still cantik..


kan lawa kan.. :)
feel ala2 korea pulak wlopon xleh p sana 


pokok ni berbunga ekot musim.
bulan bila aku x pasti tapi 
since aku duduk kat sini ..
ini lah kali pertama pokok ni berbunga dengan banyak2 mcm ni..



kaler putih pon ada jugak tau... 
tapi pasai jauh sgt aku malas nak p.
masa amek gmbaq ni pon ada 
ja org tengok dgn muka yg hairan..
pelik gak aku tiba2 rasa gila seketika.. LOL


cuci2 mata tengok gambaq musim bunga di korea..
bila xtau nak jejak kan kaki kat sna :)


cantikkkkk sgt... kan,,, :)




8 comments:

  1. cantiklah... rasa cam kat jepun pulak... dear ai nak jemput you join kalau sudi...

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alrite. since u selalu dtg jengok i kt sini.. i join :)

      Delete
  2. cantik sangat.. kalau la dapat ke sana.. jom kak, gi sama2... hehehe..

    ReplyDelete
  3. cantik nyaa, mcm kat korea lah. hehehe

    ReplyDelete
  4. Cantik sgt, x sabar nk jejak kaki sane. Mintak2 la murah rezki dpt pegi korea jepun dpt tgk sakura hehe itu bunga pink bunga sakura versi malaysia hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan,, jom pegi sama2. hehhehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart