Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 16 March 2013

segmen : FEATURED ME ON BUBBLY


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 
Pemilihan Pemenang Segm

39 comments:

  1. thanks dear sebab sudi support and join... nanti cek ek list peserta...i tengah update sekarang... ^_^

    ReplyDelete
  2. Salam..
    singgah dr segemen yg sama..
    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  4. kunjungan balas n follow sini dr segmen yg sama =)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum =D Dari segmen sama. done follow ! http://coretanku-anismasrina.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. done follow u too. :)

      Delete
  7. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. saya datang singgah ke sini :)

    ReplyDelete
  10. good luck http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow u too dear.. :) gud luck ^_^

      Delete
  11. Gud Luck..

    datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis dtg bw and follow kat cni.. salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  13. salam kenal...

    dari segmen yg sama..

    alang2 singgah sini, nory follow terus =)

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  14. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslam.. done follow u too dear :)

      Delete
  15. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye. thanx sbb sudi singgah kt sini :) done follow u too

      Delete
  16. salam singgah sini...header ada budak comelll..geram yer :)) jom singgah http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumslam.. ten kiu sbb dtg. :) already follow u too

      Delete
  17. assalamualaikum.. singgah dari segmen yg sama... dah follow sini...jom follow balik.. ^_^

    http://norumara.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly_6883.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam . ten kiu dtg sini... already follow u :)

      Delete
  18. salam kenal..
    husna dari segmen yg sama..
    singgah sini balas kunjungan ye..=)

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam . thanx sudi dtg sini.. already follow u :)

      Delete
  20. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow u too . thanxx sbb sudi dtg sini :)

      Delete
  21. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart