Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 6 March 2013

SIMPLYSITI DERMAGIC BEAUTY MOISTURIZER

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo pretty ladies !
Ok .. see the tajuk?
Well aku terpengaruh dgn iklan sebenaq nya. 
hehehehee...
Presenting... Simplysiti Dermagic beauty Moisturizer.. 

ini lah dia ,,, rupa paras yang menjadi rebutan 
harga : RM 29.88 (harga promosi)
kalao harga asal dia RM49.90 kalo xsalah aku lah... 
so dh aku tgk hrga hampir2 separuh.
tunggu tok lagi tak beli.. 
kan kan kan...


krim ni leh pakai waktu siang dan malam jugak..
kalao time siang, pakai sebelom pakai 
Dermagic BB cream.
Kalo malam pulak pakai selepas pakai
Dermagic Intensive Serum.

So apakah keistimewaan krim ini.. 

1. moisturize 
2.stress free skin
3.lighten
4.evens skin tone
5.minimize pore size 
6. Calming
7.Reduce dark spot
8.reduce fine lines and wrinkle
9.firming
10.Lifting with V shaping effect
11. Reduce skin imperfection
12.Radiant glow
13. Refresh your skin.
14.make skin softer and more supple.

wahhh... byk kan dia punya benefits.
so apa lah yg kamu tunggu lagiiii...
sila lah beli.. :)

tekstur krim ni sgt lah lembut.
bila di apply ke muka terus je masuk.
tak da kesan melekit pon..
sangat ringan , even dh sapu kat muka pon
tak da rasa apa2.
cuma rasa sejuk dan lembut ja.. :)


nampak dak tekstur nya yang agak lembut dan watery tu.
Supaya mudah kita nak apply..

ok, selamat try jugak tau kawan2 .. :)
moga2 kulit muka aku bertambah muda.. hehehhe
thanxx for reading



4 comments:

  1. Nampak macam best..
    Try member punya cuci muka dia aritu..
    Alahai lembut je rasa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bes. sejuk ja rasa bila apply. bau pon wangi. try la skrg guardian tgh bt offer :)

      Delete
  2. takut lah nak guna, sbb nanti bila dah ngam tp harga mahal pula. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga mahal tapi tahan lama dik :) pakai sehari sekali ja la dik jimat2 hehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart