Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 2 March 2013

SWEET DREAMS ~ MARILYN MANSON

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo to all... :)
Satu hari tu, Aku bersiar - siar kat Google+,
and suddenly terjumpa video ni...


Caution! Video ini mungkin agak sensitip utk sesetengah pihak...
Sebab video ni tersangat lah GOTHIC dan kind of GROSS
for the eyes to see,,
But i didnt blink at all sbb
dalam hati ni wondering ..
Wah macam ni pon ada ye.. isk2...


what do u think ??
Macam setan pon ada kan ??
Actually dia ni dah lama menapak
dalam industri muzik.
Walaupon selalu mencetus kan kontroversi
dgn imej dan gaya yang
menyakit kan mata ni , tapi
muzik yang dia bawak tetap menarik hati pendengaq ..
Nama Marilyn Manson ni di ambil dari nama
dua icon yang penuh dgn kontroversi jugak
Iaitu Marilyn_Monroe
 danCharles_Manson
Dita Von Teese pernah berkahwin 
dgn marilyn manson tapi depa dh bercerai..
Dita merupakan seorang selebriti terkenal hollywood.
lani dia dh xdak sapa kot.
dan dia xdak anak.


Ni kalao dok jalan2 tengah malam sorang2
nampak muka cam ni..
sah lari lintang pukang... hahahhaa


Sometimes aku adore jugak make up dia..
wlopon agak over :)
sekarang dia dh tua dh pon...
dh gemok dan mekap pon semakin berkurang..
but still muzik yg dia create masih menyengat 
dan peminat dia tetap ada..
Aku rasa kalo kat malaysia ni maybe dia 
tak pernah mai kot.
Ka pernah ?
Selama hidup ni tak pernah dengaq la lagi dia mai sini...
Aku ada jugak cari2 video interview dia
dalam youtube ...
nak tengok character dia cm na kan..



Actually dia ni wlopon muka 
ganaz tapi ada sense of humor .
pandai buat lawak..
Boleh masuk dgn org2 tua even david letterman..
So dia ni tak dak lah seterok rupa dia pon...
tp kalo dh nama nya org putih ni.
knform lah ada masalah dgn alkohol,
dadah n stuff like that... 
ni bukan nak kagum ke apa.. 
just nak habaq p sj.. 




Tengok ni ha,,
dia dh pon tua dan agak berisi,, 
ni muka dia 
yg agak terbaru jugak la.. 
tanpa mekap...


dia ni bukan stkat menyanyi ja.
berlakon pon ada jugak..
Sebab wajah dia yg sgt unik tu..
so tentu lah dia berlakon cerita yg 
ber genre seram dan menakut kan.. 
selain dari berlakon .
dia jugak pandai melukis

since aku minat kucing.
aku pilih this piece of art
yg dia lukis .. :)

yg ni satu lagii..
Basically , kesemua lukisan dia,
memang lebih kurg dgn imej yg dia tonjol kan..
tapi smua nya menjadi rebutan.
di sebab kan keunikan yg dia tampil kan..


so.. thats all for now.
thanks for reading :)











4 comments:

  1. Marilyn Manson...someone yang ai x nak pandang sangat muka dia kot...scary... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. ye btol, sy sgt kagum dgn hasil seni dia :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart