Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 8 March 2013

UBAT PENING VS UBAT ANGIN

Assalamualaikum..
Anyeong haseyo beautiful..



Wah hari ni bangun ja dari tidoq kepala berat
gila2 macam ada ja yang menumpang.
Cewah . Konon la kan.
Tapi memang sakit gila seluruh kepala ..
Lepas pegi mandi semua nya then
ingat kan dah ok..
Pi keja macam biasa tudia berdenyut2..
makan dah ubat pening tapi awat tak lega...
so tengah hari lepas makan ,
aku pi cari ubat angin
since aku tak bawak bekalan ubat angin mai keja
makan ubat angin terlelap seketika..
buka ja mata pening terus hilang..
Can anybody explain why this is happening ?
Heran gak aku kan...
Selalu aku kalo pening makan panadol
memang x jalan.
Jangan harap nak lega..
Tapi asl masuk ja ubat angin dan tubuh badan aku
Terus hilang semua kesakitan....
Peliks kan...

Ini lah dia penawar kesakitan aku tadi :)
Thank u Alucid ...

4 comments:

  1. migrain ka? huhu.nasib baik da okay..me kalau tak tahan sngt sakit kepala..baring..tidur..ubat xmo amek..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la migrain ka apa. baru sekali ja p check hari tu doktor xkata apa pon.. huhuhu.. pening ni kena tdoq ja ubat dia. lepas bangun lega lah. kan. tapi dok tempat keja leh tdoq ayam ja la , huhu

      Delete
  2. gambar tu kan, bukan ubat untuk gstrik ke kak? untuk pening pun boleh ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah dik oi. kak makan ubat pening xlega. makan ubat tu baru lega . x ke pelik . huhu

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart