Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 26 July 2013

RUMAH ATAS POKOK ?

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyooo beautifulllll people... 
Jom kita tengok tree house yang sgt unik
Bila tengok gambaq kat bawah ni,
memang agak terpesona dan
terpikiaq mcm mana la depa buat umah yang comel mcm ni.. ^_^

1. Tree house on Muskoka (Ontario, Canada)


2. Three Story Tree house (British columbia , Canada)

3. Eco friendly Finca Bellavista tree house , Costa Rica.

4. The bird nest tree house (Sweden)


5. Plane tree house (Costa Rica)

6. The hemloaf tree house (Whistler , Canada)
7. UFO tree house (Sweden)

8. Minister`s tree house (Crossville, Tennessee, USA)


9.Tree house in Seattle

10. Tree house by Takashi Kobayashi(Jepun)

11. Tree house for bird & people (Japan)

12. O2 tree house (USA)

13. tree house Tetsu, (Japan)

14. Free spirit Sphere tree house (Canada)

15. Senior Center turned tree house (Belgium)

 16. Mirror tree house (Sweden)

 17.Yellow tree house Restaurant..

Cantik kan ????
Kalo la dapat memiliki rumah yg unik cam ni kan best!
Berangan ja kan... 

Tq for reading!

Source : Boredpanda.com

8 comments:

  1. awesome! nak satu leh tak?? hehe.. kreatif btul dorang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kos nak buat pon msti mahal. kat malaysia xtau ada x mcm neh ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. JM pas ni wat travel misi menjejak rumah di atas pokok plak ye.. ^_^

      Delete
  3. yang no 4 tu ada ka orang tinggal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaaa,, ada ja kak, kat luar mcm sarang burung kat dalam pulak grand. sayang nya depa xtunjuk kat dalam mcm na, ^_^

      Delete
  4. macam mana lah rasanya ek dapat duk kat ats tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti lah seronok. especially kalo dengan family tersayang, tapi kalo sorg2 memang takut la,, huhu

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart