Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 9 September 2013

8 DIY BEAUTY TIPS !!

try lah ^_^ hari ni bos ada. 
susah sikit nak berblog !_!

30 comments:

  1. amboi akak, dan lagi yer post entri hehhe. btw nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa lah kinah . boss pi tandas anak2 buah mula la mencuri tulang ^_^

      Delete
  2. nice tips akak :) hee kalau tak bos confirm la tu 24 jam berblogging kan haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah.. bos ada ni dia payah2 la sikit kan.. ^_^ hehe

      Delete
  3. egg white tu memang kakak selalu buat masker... *_^...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah mesti kulit muka kak farah lembut ni kan ^_^

      Delete
  4. salam pekenalan dari umi ..hihi bagus jugak petua yang diberikan ..lepas ni leh la try honey ..sellaunya guna putih telur je hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehee.... salam perkenalan thanxx u sudi mengomen .. lain kali dtg lagii yer ^_^

      Delete
  5. bos ada kena la tunjuk rajin buat keja kan kak.hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. pandai la nana ni ... akak memang cm tu bila bos ada automatik sibok memanjang ^_^ pelakon paling hebat kot

      Delete
  6. wah lieya,ade bos pon sempat lg nak postkn lg entri yg sgt2 berguna,tq sharing...^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welkem wie.. hehehee.. demi kawan-kawan yang dtg ke sini , kena lah sdia kan something supaya syg2 semua leh manfaat kan ^_^

      Delete
  7. wow..semua bahan2 tu mmg ada kt rumah
    tp kenapa malas nak buat hahaha
    tulun buat tuk k.el bleh kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. k.el suh anak2 3 org tu tlg tempek kan heheheee

      Delete
  8. wahhh...terbaik...nice sharing dear..hihihi

    ReplyDelete
  9. DA TRY PAKAI TELUR PUTIH .. HEHEHE (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. gud2 . telor putih memang baik pon utk muka kita :)

      Delete
  10. Wah toothpaste pun ada ye..nway that baking soda surprised me..untuk apa ya lieya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa.. kite pon xtau la raudzah,, ^_^ kena google laaa..

      Delete
  11. ini nak kena gaul semua sekali ke camne ni kak? hehe :)
    Ice Princess

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaaa... gaul semua jadi kot lain plak zizie :) one at a time la

      Delete
  12. nice tips =) tp xpnh buat he3..sy pn thu kenapa..

    ReplyDelete
  13. dulu akak pernah guna aloe vera tu untuk lebatkan bulu kening.. memang menjadi la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha... betol ke akak ? nak buat jugak lah ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart