Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 5 September 2013

BATUK MENYERANG LAGI!

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty people...
Tanpa di undang , batuk menyerang lagii.
Bosan dengan batok ni sebab selalu nya
mesti batuk kering!
Letih la dok kong kong ohok ohokkkk
Macam orang tua ja kan....
Nasib baik ada my rescue team!

Kalo batok mesti cari yang ni.
Lagipon batok kering kali ni tidak lah
sampai ke tahap yang terok lagii.
Baru dok gaya nak jadi ..
So sebab dia baru gaya nak jadi la kita kena halau dia..
Nyah kau dari sini wahai kuman batuk!!!


I am wearing royal blue hijab with a checker modern kurung!
What about you ??

22 comments:

  1. last el batuk smpi nak dkt 2bln kut nak baik
    mcm tu lau org x amek berat nak mkn ubat
    nk skip mkn ubat..w/pun kdg2 dah x minum ais..dah berpantang still batuk..last2 baru g cari ubat kat farmasi..nak g klinik malas haha
    ubat ni ok x..cepat baik ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiter salu kalo batuk caru vitamin c. kalo makan ubat batuk biasa pon xlega.. dia akan ada jugak rasa xselesa kat hujung2 dan buat kita batok kosong. batuk kosong dgn batuk yang ada kahak tu , kosong lagi perit kan... bila telan vitamin c 1000mg ni baru lega 100%. yang ni jenis dissolve dalam air punya..

      Delete
  2. sally kalau start batuk..kena siap ubat lelah kat sebelah..hihi...

    p/s:hari ni sally pakai jegging hijau dgn cardigan leopard..aum aum :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhh betol tu bila dh start batuk cik asma pon mula lah turut serta kan...

      P.s : jadi leopard lah hari ni yerrr.. ^_^

      Delete
  3. minum air masak banyak2...hehehe..arini mun berbaju pink :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh sebotol habes di tonggang :) pink kaler cute :)

      Delete
  4. Kita pun rimas sgt kalau kena batuk ni, lieya coz normally kita allergic so kalau batuk tu non-stop..hmm memang sengsara..then lama pulak tu kalau kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan. jenis batok susah nak lega ni memang lah rimas sangat2 .. kalo boleh nak cabut kerongkong dan cuci .. ^_^

      Delete
  5. what about me?
    xpakai hijab..
    ahahahaha

    ReplyDelete
  6. banyakkan minum air kosong.. semoga cepat sembuh.. comel warna biru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak... hari pon banyak minum air 0 ^_^

      Delete
  7. paling xsuka batuk kering...tetiba rasa gatai je tekak,huhu...lagi tensen masa dalam kuliah...terpaksa la keluar p toilet batuk puas2,hehe...sampai berair mata:)

    orang kurang minum air macam tu ler^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahha betol benci sgt batok kering ,, kosong ja penat lak dok ohok ohok ..

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart