Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 5 September 2013

CAPATI !

Assalamualaikum ....
Anyeonghaseyo kawan-kawan ku sekelian..
Sekarang ni kan tak tau lah kenapa ,
suka sangat makan capati..
Baik di waktu malam atau pon waktu siang mesti nak melantak capati..


Ni yang aku makan tgh hari tadi.
Capati ayam.. 2 keping ..
Makan dua keping ni kenyang sampai ke malam.. ^_^
Tu pon kata nak diet kan tapi makan tak ingat dunia.
Tapi aku makan capati ni leh di katakan bajet nak diet gak,
Sebab capati kan tak dak minyak kan...
Geng2 hero tamil kat kedai mamak tu macam dah kenai ja aku.
Padahal baru brpa kali ja pi beli.
Aku plak macam ada aura tergoda ja dengan hero tamil ni kan..
Agak-agak time mengandong aku mak aku dok tengok ceta tamil kot.
Pasal tu lah tak leh tengok geng2 hero tamil ni , mesti ja nak tergoda. 
hehehehee.. kata minat korea tapi tiba-tiba dok tergoda dgn hero tamil
apa cer kan.. selama ni kan aku selalu ja wonder.
Mai mana lah depa ni ramai-ramai kan semua islam plak tu.
Muda muda segak bergaya..
Rupanya kesemua di import dari india.. 
Maka terjawab lah segala persoalan ku selama ini..
eh ni dah tak jadi ceta capati dah ni tiba-tiba ja dah lari tajuk..
apa-apa pon capati kat atas dah pon di proses dalam perut aku..
Hampa suka dak makan capati..?

24 comments:

  1. capati sedapnya sis. dah lama tak pekena capati. wahh dah terliur nie. haha

    ReplyDelete
  2. hehe :) dah lame sungguh x makan chapati neh..meh sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semua dh selesai.. esok pegi beli nooo ^_^

      Delete
  3. Kat sini takda capati. Sobss. Ke ada tp Vee tak tau. Hahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo ada mamak tu salu nya ada la vee.. ^_^

      Delete
  4. sedap juga makan capati malam2 ni.. dah lama tak pekena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan.. makanan yang sesuai bila2 pon .. ^_^

      Delete
  5. mun pernah makan sekali rasenye tp xngam dengan selera mun..hehe

    ReplyDelete
  6. sedap pulak tengok capati akak ni, time ujan sedap makan ni hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhh betol tu kinah.. time ujan bes makan ^_^

      Delete
  7. rasanya nana xpernah try lg..hee...selalu order roti canai kosong je:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana kena try laaaa.. capati lagi best dari roti canai ^_^

      Delete
  8. Nad jrg makan capati tp pena la rasa. Mmg sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sedap kan... akak pn sebelom ni xda la dok gila nak makan sgt. skrg ni ja ntah xtau sebab apa jadi cm ni

      Delete
  9. esok hntr kat office sally 2 keping! takde bantahan akan dilayan! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti akak suruh hero tamil pi hntaq no ^_^

      Delete
  10. roti nan my fav....capati x brape lah...heheheh...menabung n survey kat sineh gak!!hehhe...

    ReplyDelete
  11. fevret ni
    huhu lama x mkn
    apa kata belanja k.el haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai mai sini saya belanja nanti ahahhaa

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart