Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 9 September 2013

CPUV KE 5 , ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum dear friendz..
Anyeong haseyo to all beuatiful people in the whole wide world ^_^
Busy kot hari ni.. maklumlah bos ada kan..
so nak buat entry siang tadi memang tak dan!
Tapi dan jugak lah tempek satu beauty tips untuk tatapan kalian semua.
thanks to u all yg sudi singgah ke teratak hamba ini..
Kamsahamnida chinggu ya!
So malam ni buat marathon jalan2 ke blog kawan-kawan
but still ada lagi yang tertinggal...
Utang melawat itu akan di bayar besok kerana 
insyaAllah bos tak datang esok.. Amin!
So tanpa merepek lagi, lets get to the point !
Alhamdulillah .. Cpuv ke 5 dan yang pertama dalam bulan Sept..
Thanks nuffnang !_!

Nak tau lebih lanjut leh klik bila nampak ia nya terbit di tepi di tengah atau di atas blog
sebab tuan blog pon xdan nak tengok lagi.
dok tercari-cari dia tak muncul plak malam ni..
apa-apa pon tq So much..
Bye!

39 comments:

  1. Congrats dear..sama la farah pn tak sempat nk bw ptg tadi..bz sgt2.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear ^_^ hari ni jom bw sampai lebam

      Delete
  2. tahniah akak!heee..muncul nati nana klik2 ye:)

    ReplyDelete
  3. byk gila dapat bulan ni..hehehe..congrats kakak! nnt ternampak sally klik yup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulan ni baru 1 ja sally... ^_^ tq klik hehehe

      Delete
    2. huhu..maksud sally ramai yg dapat..hehehe :P

      Delete
  4. he3 dah muncul =) inshaa'Allah pasti klik2 time bw..tahniah ye kak

    ReplyDelete
  5. tahniah!!!!!datang menabung jap!!hehehe...

    ReplyDelete
  6. tahniah!!!menabung kat sineh...heheh...

    ReplyDelete
  7. wah makin bertambah..no wonder laj makin byk entry baru heee..JM jgk still kosong tak menepati syarat katanya huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jm dah letak yang rectangular tu ? letak yang tu cnfrm dpat nnti... ^_^ tu la.. sebab ni la makin galak menulis hehehe

      Delete
  8. wahh...banyaknye.boleh kumpul banyak2 n shopping nnt.yeay. ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah lieya.. akak tak dapat cpuv baru lagi bulan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada lah tu kak.. nuffnang takkan hampakan kita ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart