Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 26 September 2013

CPUV KE 7 & 8

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty ^_^
Yay!! dapat lagi cpuv!_!
Clap! Clap! Clap!


Kali ni dari Senheng dan jugak University of London.
Dah ramai kiter tengok yg buat entry pasal ni.
Kiter ja baru terhegeh-hegeh nak buat.
Actually kiter dok tunggu iklan tu muncul .
tapi tak jugak ada...
yang muncul pon satu ja...


Apa-apa pon tq kepada pihak nuffnang dan advertiser 
yang sudi memberikan cpuv kepada belog Cik Liya Von Jay..
Lain kali bagi lagi yerrr.... 
Sayang nuffnang ... bye!_!

25 comments:

  1. Replies
    1. hantar tket banyak2 sampai depa menyampah sure dapat huhu

      Delete
  2. Wahh..kalau ada imbuhan mcm ni..mesti makin rajin update blog kan....best2.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerla Jm. Jm dh hantaq tiket ke belom ?

      Delete
  3. alhamdulillah...moga rezeki akak murah selalu..amin:)

    done klik2 untuk akak,hihi

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya akak. hana tak dapat lg nie. jarang update sebab bz lately ni kan. adehh kena bt auto post la lepas nie. tahniah kak. nak jugak !! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hana dh hantaq tiket kat nuffnang ? kalo belom hantar cepat . insyaAllah dpat ^_^

      Delete
  5. Replies
    1. haah tu la nad... nad dh hmpir nak potong akak dah . anyway tq ^_^

      Delete
  6. Alhamdulillah =) semoga rezeki bertambah murah..

    ReplyDelete
  7. Tahniah Lieya..rezeki namanya tu...

    ReplyDelete
  8. bestnya.kita xpernah dapat..huhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart