Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 5 September 2013

CUTE STORY

WHEN YOU WERE MEANT TO BE TOGETHER,
YOU WILL EVENTUALLY BE TOGETHER ^_^

20 comments:

  1. aicecehhh sweet gila kot. takkan si isteri tak perasa yang suami dia tu lah budak dalam pictha tu ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka time kecik lain la kot.. pasai tu la tak perasann ^_^

      Delete
  2. heheheh....cerita yang menarik...heheheh.....headertuh untuk sementara sbb nak tunggu beli kamera baru...kamera lame rosak lol!!!thanx for your suggestion...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r most welkem. 1st time pegi ke blog tu igt kan pepuan punya blog sbb ada bear ^_^

      Delete
  3. jap...nk cari gmbr Yong Hwa laaa..hhahaha...

    ReplyDelete
  4. Wah sweet nyer.. kalau dh jodoh kan mmg tak kemana..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhh betol tu.. suratan dan kebetulan ^_^

      Delete
  5. so sweet:)

    tula kalau dah jodoh xkan lari ke mana,hehe.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhh betol tu ^_^ harap2 kisah cinta se sweet ini jugakkk ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart