Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 15 September 2013

DONT SKIP MEAL!!!!


LAGI HAMPA TAK MAKAN
LAGI HAMPA JADI BERTAMBAH GEMOK.
SO MAKAN!
BUKAN MAKAN BANYAK TAPI MAKAN ON TIME!
OKEHH ??

13 comments:

  1. akak tak pernah skip meal.. tapi selalu terlebih makan.. hehe..

    ReplyDelete
  2. makan banyak banyak banyak dan banyak bole hee :)

    ReplyDelete
  3. hehehe...start mkn herbalife, xde nk skip meals dah..hihi

    ReplyDelete
  4. ramai yg selalu salah anggap kan..kalau nak diet tak yah mkn..tp sebenarnya xboleh macam tuh.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lahhh.. ada ja yang anggap xmakan tu diet .. diet sbenar nya makan seimbang bukan tak makan lgsg tapi ramai plak yang xpaham

      Delete
  5. Actually kita ni memang selalu skip breakfast tu lieya..tu yang diet tak berapa nak menjadi..sometimes bila dah terbiasa..susah perut nak terima...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lahhh ^_^ perut dah terbiasa x makan pagi kan.. ^_^

      Delete
  6. nana xtentu pun masa makan kak,huhu...bagus la tu,janji makan kan,hehe:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart