Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 28 September 2013

HEPPY BIRTHDAY TO MY BEST FRIEND HASINAH

Assalamualaikum..
Anyoenghaseyo beautiful people..
Hari ni 28 September 2013.
Hari Jadi best friend kiter aka
silent reader blog ini ^_^
Orang yang di maksud kan itu 
adalah HASINAH ... @_@


Yay!! Happy Birthday Mek Nah
May All your Wishes come true.. 
Macam tak percaya kita dah pon bersahabat 
selama 10 tahun!
Walaupon dah 10 tahun berlalu tapi still
rasa macam masih baru dan segar ^_^
At least xdak saat kekok bila bersama.
Ini lah Hasinah punya happy family.
Gambar yang dicuri dari fb dia ,, heheheee...
Anak sulong dah pon jumpa dgn Auntie Liya,
yang ke dua belom lagi...
so tunggu hujung tahun ni , InsyaAllah dapat pelok cium si comel ni..


Ini pulak gambaq time kiter pegi jalan-jalan Putrajaya , KL
Lama dah ni awal tahun 2012 kalo tak salah..
Lama dah tu ... hampir 2 tahun!
Tapi we all still contact2 even tak jumpa..
Gtalk kan ado.. heheeeee


Sekian ....

P.s : Nah, aku sero hidung mu mesti kembang kecut time baca ni ke..kikiki
Sambil dok sengeh sore ^_^
Hadiah utk mu tak dok pasal aku tak terima lagi hadiah hok
mu oyt nak v ko aku hari tu ahahhahaaa... 

7 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart