Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 25 September 2013

INSIDIOUS 1

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful,
Hari ni lepas baca entry dari belog Chicken Floss
terus laju-laju Liya loading kan ceta ni.
Since ceta ni dah masuk chapter ke 2 ,
kena lah tengok yang 1st dulu kan.
So that kita boleh paham ceta ni macam mana..
Dan memang menakut kan..
Chilling to the bone wa cakap sama lu...
Especially dekat-dekat nak habes tu.. 
Kalo tengok time malam sure lagi lah menakut kan rasa nya.. 
Ceta ni pengarah dia sama dengan ceta The Conjuring,
Paranormal Activity dan Saw.


Tq chicken Floss for promoting this movie..
Esok2 nak tengok yang 2nd punya plak.
Tu pon kalo boss tak dak.. hehehee 
Sapa-sapa yang teringin nak tengok
klik kat bawah ni okey?

WATCH INSIDIOUS 1 NOW !!

P.s : +Sally Samsaiman  hari ni akak jadi omputeh plak hehehe

20 comments:

  1. tgk tengahari x bestlah lieya.tgk malam2 bru best..kihkihkih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. org penakut memang tgk ceta seram time tengah hari ^_^

      Delete
  2. cerita dia mcm mana ? best tak? nak cri la cte nie nanti hahaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bes!! hana kena tgk baru tauuu... las2 memang seram gila .. huhu

      Delete
  3. ehem...patut la tersedak...ada org seru! hahaha...no 1 dah tgk dah...hahaha...no 2, kena kuatkan jiwa dan raga dulu...hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak nya kak sorg ja yg tak tengok agiii haha ^_^

      Delete
    2. hahaha...dah tunjuk kat astro byk kali...hahahaha :P

      Delete
    3. akak lgsung x perasan huhuhu ^_^

      Delete
  4. nampak seram je cerita ni lieya.. akak ni dah la penakut.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk time siang la kak... macam saya nii hehehe

      Delete
  5. cam seram jelaa..nak tengok tapi bos HARAAAAAAMMMMMMMMM nak kasi cuti..hahahakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni yg lama la dik ... tgk online ja... yg no 2 pon chicken floss ckap xmasuk panggung ..

      Delete
  6. tak ly ngk cite hantu sbb kadang2 duk umh sengsorang...>w<

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... kiter pon xberani nak tgk kat umah.. ^_^

      Delete
  7. tengok gambo tu pun da takut memalam ni:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuuhh... kalo tgk dlm ceta terkencing dlm suaq agak nya kan.. seram..

      Delete
  8. k.lieyaaa,, wah laju sungguh g tgk..best kan? even ada some part yang x logik sikit espc time nak masuk dunia hantu tu..but still seram,, ending part lah paling best..n 2nd ni rs mcm lagi seram je..hehehe..:) ok jom g tgk 17th Oct ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeeee.. aah best lahhh... mcm nak terkeluaq jantung tu time dia cekik mak cik tu then bini dia tgk gmbaq dlam kamera tu hantu eeeeuwww... takut gila.. even now pon masih rasa the chilling feeling tu.. bulan 10 ek keluaq? tgk kat youtube mcm dh leak la... tapi xpasti betol x.. esok nak cuba tgk hehehe

      Delete
  9. talot woooo tak berani tgok wyg cite hantu sbb tkut nanti tbayang2 sampai ke sudah haha

    ReplyDelete
  10. cx da lame ade cite ni. dulu memula kua, beriya nk tgk. da ade dlm koleksi tp tk tgk2 smpai skrg. ahahah! but the conjouring da tgk plak cx ni. kih3.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart