Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 12 September 2013

JOM BELAJAR BAHASA KOREA!!!!

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty people!
Nak ajak hampa semua belajaq bahasa korea !
Nak tak ? Nak tak ??
Nak ??? Jom belajar sama-sama..
Rasa nya menda ni dah tangguh hampir bertahun dan buku
nota yang konon-konon nya di beli tu pon telah usang .
Tak dak semangat langsung nak belajaq sebab tak dak kawan.
Thats why la nak ajak hampa semua belajaq bahasa korea.
I really need you guys!!

So now boleh usha alphabet dia dulu ok ?
and 1 lesson per day .. ok tak ??
Well tunggu malam ini okey ?
bye!_!

P.s : This is for me and for u guys ...
I am hoping it will be effective ^_^

15 comments:

  1. korea susah nk blaja.luqman teringin nk blaja tagalog n bahasa mexico.

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah sbb susunan ayat dia terbalik dr kita tapi usaha tu kan tangga kejayaan ^_^

      Delete
  2. kak, jom kita join kelas yg kat Korea Plaza tu...kelas dia free :)

    www.visitkorea.com.my/article/enrolment-korean-language-class-2013-october-december-semester

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. kak dok jauh sally ... klo keja KL sng la.. belajar sniri ja la . huhuhu

      Delete
  3. LHLH=nana,boleh gitu?hehe.....:) nana ada ambek subjek mandarin dulu,tapi smpi level 2 je,tu pun lupa da^-^ sem 7 ambek bahasa arab pulak,btw seronok kan kak blaja bahasa lain,heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu memang best ^_^ jom nana belajar bersama kak ^_^

      Delete
  4. zizie dah lama belajar huruf korea.. alhamdulillah belum lupa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahhh huruf dia sng nak igt ... kak pon dah lama khatam huruf nya ^_^

      Delete
  5. adik sy minat sgt la ni =) betol2 bljar dia bhsa korea..peminat tegar korea..pasti nk bljar juga kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajak la adik belajar sekali dgn kak yerrr ^_^

      Delete
  6. lidah akak liat sikit nak menyebutnya.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan akak ja saya pon sama . tambahan pulak saya org utara lagiii lah bunyi pelik smacam ja ^_^

      Delete
  7. Thanks Lieya....nanti kita belajar bagi pandai..ya.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart