Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 25 September 2013

MENGIMBAU KENANGAN SILAM ^_^ SEKOLAH MENENGAH TEKNIK ARAU

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful creatures ^_^
Hari ni nak kongsi gambaq zaman hingusan dan belemoih kiter
dengan kawan - kawan semua nya...
Habeh tak dak modai dah la ni yang tetiba bok kuaq gambaq 
nostalgia kenangan silam ni kan..
Ni pon di amek dari fb cek seniri.
Kalo ikut kan ada banyak lagi yang cek tak dan nak scan...
Masa ni cek kuruih lagi. Berat pon mata 50++ ja...
Lani ??? lagi berapa kilo nak masuk 100 huhuhu..
Pastu tak reti-reti nak senaman ?
Eh dah start dah semalam dengan jasa baik kawan-kawan 
yang support.. teheheheeee..
Ok Jom-jom kita belek satu per satu ... 

 Yang ni gambaq dalam dorm .
Nampak dak jam pukoi 9 tu menunjuk kan waktu prep.
Kami nak pi prep macam nak pi makan kenuri plok kan..
Padahal bilik prep bawah tu ja.
Masa ni form 4. Rasa nya masa form 5 tak pakai macam ni dah kot ^_^

 Ni masa pi melancong kat Penang .
Bersama-sama dengan budak Kej Awam.
Yang baju pink tu Ira ..
My best friend ... Even dah lama tak jumpa..
I Still love her as my best friend.. ewah...

Yang ni geng-geng dorm jugak.
Tak paham pasepa dalam gambaq ni hitam bebeno aku ..
Pelik kan tapi wa maintain kurus masa ni hokey... 
Walaupon muka hitam hekhek...
Ni kat tangga dorm ni.. 

Yang ni plak kat kelas.
Balkoni kelas la...
4 orang ni memang best friend aku..
Yang salu jumpa pon yang kecik dok tinggi sekali tu
dia berdiri atas kerusi kot.. ^_^
Sangat-sangat rindu kan saat-saat bersama dengan mereka.
Ewah2... memang nostalgia habes okey...

ok thats all for now.
End of my " belemoih" pic ^_^
Bye!_!

21 comments:

  1. bestnya kalo tingat balik kenangan masa sekolah..yang prep tu harusla melawa..mesti ada pakwe memasing kan??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sumpah xda .. maklum lah kita ni xsegak xdak yg ingin huhuhu....

      Delete
  2. zaman sekolah paling seronok even ada seteng2 peristiwa yang akan memalukan kita sndiri. hahah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupppp betol tu hana... rasa byk kot benda yg memalukan tu hehehee

      Delete
  3. Mmg gambar lama betul nie. Lain muka akk dulu hehe

    ReplyDelete
  4. lain sgt
    skun makin cun melenjun
    lagi gojes :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu xcukup bedak kak.. sekrang dah sekati pakai tu yg jadi lain hehe

      Delete
  5. awat nampak lain kak oii...dulu tak mekap kaa..? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pi sekolah nak mekap mau kena perambat dgn cekgu .. hakhakhakkkk... bedak pon pakai bedak beby ja sally ...

      Delete
  6. mengimbau kembali kenangan yang lalu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh kenangan kenangan mengusik jiwa ku terhempas.... ^_^

      Delete
  7. wau gambar lama !!! mengimbau kenangan lama.. hehehe .. ni mesti zaman 90 an x?? kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. time ni dah 2000++ dah .. hehehheee.... memang nostalgia sgt2

      Delete
  8. hihi.. fiza pulak malu nk tunjuk gambar time skolah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu malu gakk nak tunjuk kat org tapi sekrang ni wat xtahu ja hehehe

      Delete
  9. eh lainnya muka akak...yelakan dedulu peduli apa tudung senget2 ke,hihi...

    nana pun ada bergambar mcm kat tepi tangga tu:) tapi tak merasa duk dorm,sebilik 4orgje..huhuyang best semua satu negeri:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pulak kalo dok dorm mesti xsama negeri.. macam kat sekolah semua nya org kedah . time belajaq poli plak semua org kelantan ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart