Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 24 September 2013

SLEEPY TIME~

Assalamualaikum...
Anyeong pretty !!
Hari ni starting from 10.00 am bos datang .
Apa lagi buat kerja tak hengat la....
Time ni lah nak tunjuk rajin.. hahaha..
Padahal berkecai otak ni dok pikiaq apa yang patut di buat.
Tapi alhamdulillah syukur mujuq lah jumpa..
Pastu ya ampun dok buat keja mengantok gila...
especially after lunch...
Rasa nya sampai terkeluaq dengkuran sound kot..
Ahahahaaaa.. Leh bayang tak..
Macam lawak je kan...

Tepat pukol 4.00 pm , dia mula berkemas untuk pulang.
Yahooooooooo... At least ada time untuk bermain ..
Kerja yang di buat tadi terus di lempaq ke tepi.
Sambung esok pulak in case dia mai..
Sebab tadi dia kata milo dan barang-barang lain dia dah beli
tapi ada kat umah so esok dia bawak.
So now dah pon pukul 5 lebih and lagi beberapa minit dah nak balik..
Mengantok pun terus hilang entah ke mana dah,,
Yang ada cuma jari jemari yang lancar menaip ...

So now boleh lah bersiap-siap untuk balik.
Sambung main kat umah plak..
bye!_!

8 comments:

  1. Boleh bayangkan betapa bagusnya you all masa Bos and bos tak ada..he..he

    ReplyDelete
  2. mesti bos kagum je tgk kak Lieya sentiasa rajen kan..hee :D

    ReplyDelete
  3. fae ppun right now ngantuk sangat while blogwalking huhu

    ReplyDelete
  4. hahaha...sally pukul 5.15 tu dh sampai umah pun kak :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart