Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 10 November 2013

TEASER - BAJU UNTUK KENDURI MY BESTIE!

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Eh eh apahal ni asyik buat teaser ja ? Kenapa ?
Hehehehe.. Orang lain yang nak kawen org lain pulak yang syok lebih noo.
Kesian kan. Jodoh kita ni tak tau bila nak mai meminang .
Kalo tidak lagi terok la hampa semua kena hadap teaser aku ...
Pasti nya semua nya gilang gemilang dengan hantaran buatan tangan .. ewah2..
Berangan sungguh aku ni kan ! Padahal bila nak tiba hari tu pon tak tau..
Ntah 4 tahun lagi ? Oh no tua sangat dah masa tu ...

Cantik dok kain di atas ni.. heheheee..
Kain ni di pilih khas untuk hari perkahwinan my bestttttieeee... Nurul!
Alah yang aku buat bunga teloq kat dia tu lah... 
Sapa-sapa yang belom tengok bunga teloq aku yang serba simple tu 
boleh lah tekan di SINI .
Kain kat atas ni aku beli kat kedai paling feberet aku ... KAMDAR .
Kalo kedai kain lain memang tak kan jumpa kain yang aku berkenan.
Kalo berkenan pon memang harga plak mahai gila.
Tapi kalo kat Kamdar , dah la cantik , berkenan gila pastu
harga dia memang murah dan affordable.. ^_^
Kain kat atas ni akan di jahit oleh my favourite taylor...
Cuba teka sapa ?? ahahaha.... Of course la my MOM....
Tunggu yer nanti lepas dah sampai ke tarikh 23 November nanti,
InsyaAllah kawan-kawan semua boleh tengok kain ini yang dah jadi
baju dan di pakai oleh aku.....
Until then.... bye for now!! and thanxx so much for reading ^_^

34 comments:

  1. Teaser gak kann!! Hahaha. Okay, Vee tunggu!! :D

    ReplyDelete
  2. vogue gitu kain tu. hihi. lah kak, adalah lah tu nanti. sabaq dulu. tak lama tu. :D amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. berejam jugak pilih kain ni niena ... nasib baik jumpa . sekali apek pening tengok akak dok pusing2 kedai.

      Delete
  3. uiks..tak sabar nak tengok baju lieya nnt

    *klik2 iklan blog ni

    ReplyDelete
  4. Wah lieya..corak cheetah tu..aum...:D

    ReplyDelete
  5. best nye mak akak pandai menjahit.. senang nk wat baju sndri.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best tapi mak kak kerja so memang masa xdak sangat nak jahit . kalo x tiap2 bulan beli kain baru hehe

      Delete
  6. Fesyen kan, baju kaler lain kain kaler lain, org sekarang tak kisah pun pakai gitu...:)

    Tak sabar nak tengok baju baru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak, mcm2 org skrg pakai... tapi still cantik kan :)

      Delete
  7. tak sbr nak tgk baju akk siap. mesti vogue gitu. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. InsyaAllah vogue the vase... akak lagi lah tak sabaq :)

      Delete
  8. lawa coraknya.. lieya dah pakai nanti mesti lagi lawa.. bagus mak yang jahitkan sendiri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak .. anak nya ni xtau bila nak pandai menjahit hehhee

      Delete
  9. mak jahitkan?.. bestnya.. tak yah fikir dah nak tempah kat mana kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. utk kali ni ja ros.. pujuk mak jahit.. sebab mak kerja so memang tak da masa tapi kali ni paksa jugak mak jahit sebab malas nak hantaq kedai.. hehehee

      Delete
  10. Berbeza taste kita Lieya...nway tak pernah ada baju kita this color..kalau diberu pilihan kita pilih yang kuning tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah Raudzah betol tu kita tak sama taste hehhee ^_^ pilih kaler hijau sbb tema utk hari tu memang hijau

      Delete
  11. wah..corak ala2 leopard dan zebra.. cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak sangat ciri kebinatangan di situ.. liya suka leopard liya suka zebra . so better kalo di combine bersama ^_^

      Delete
  12. rosak identity..ni cheetah ke zebra..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini nama nya orang tamak xnak mengalah terus ja buat dua2 jenis binatang . ^_^

      Delete
  13. Ishh..suspend je tau..ingatkan majlis Lieya punya..tak per..kita serupa..kalau ada jodoh lieya nanti tak ke mana..jgn lupa jemput JM tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha! Liya lambat lagi la .. InsyaAllah Jm liya jemput kalo en jodoh dah datang meminang hekhek

      Delete
  14. trend skang erkkk kain lain baju lain..tapi cam comellll jer..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart