Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 19 December 2013

AWESOME GIFT

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the globe...
Dah makan dinner ka semua nya ni ? Liya belom lagi.. Kes tu la gemok kan. hikhik..
Pagi tadi masa nak pergi kerja saja lah tergerak hati nak check mailbox kat rumah...
Tarik ja semua surat tu untuk Liya ... bil TM dan dua surat yang lain...
First buka yang warna putih , sampul pon agak kembung bila buka ada FM!
Seronok nya !!! FM Rafflesia... 

Cantik kan FM Rafflesia ni... Souvenir ni telah di hantar kepada Liya 
oleh seorang kakak yang cun lagi hot n spicy tak lain tak bukan
my beloved Kak Zaza aka Kak Jah ...
Akak kita ni baru ja balik dari melancong dari Sabah ye kawan..


Terima kasih banyak-banyak ye kak.. dari kejauhan teringat nak beli hadiah comel ini kepada adik mu.. 
Akan saya simpan FM ni sebaik nya ye kak.. 
Semoga persahabatan kita tetap akan utuh walaupon di alam maya.
Saja wat ayat skema pulak aku ni kan.. Apa-apa pon tq ye kak..
Muahhhhh.. Love you.. ^_^


Aha! yang ni pulak surat kedua .. tetiba ja sampai pada hari yang sama..
FM dari Korea.. Liya menang giveaway-from-korea-by-misha .
Rezeki lah kan.. Nak tau kenapa Liya sangat layak untuk menang ni boleh lah baca 
entry tersebut yerrrr,, ^_^ +Sally Samsaiman jangan jeles hokeyy..
Kikikiki..... 

Ini lah senyuman seorang Liya Von Jay yang sangat happy..
sorry kiter tak pandai nak senyum lebaq - lebaq kalo bergambaq .. 
Okey lah kawan-kawan.. Tq for reading yerr.. tata titi tutu.. ^_^
bye!!




35 comments:

  1. eeii..jelez jelez dapat hadiah..! >_<

    ReplyDelete
  2. Ehem...tak jeles pun...haha...rezeki akak..nanti sally g korea beli sendiri...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah. jangan lupa beli untuk akak jugak tau .. kalo tak akak majuk 44 hari ^_^

      Delete
  3. wah , tahniah kak lieyaa . untung sangat xD

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tq vee,, bila vee nak bagi FM sarawak kat akak ? kikikiki

      Delete
  5. Replies
    1. hehheee.. suke nyerrr ada orang jeles hikhik

      Delete
  6. ala.. nanti pun kite dapat jugak dr kak zaza... wekk :P hahahaha..
    susah nk dpt hadiah kenangan dr blogger. simpan betul2.. hee :D

    ReplyDelete
  7. Uuikksss.. untung sesangat nie.. :P
    Dapat dua sekali dalam satu hari.. mesti loncat sakan nie hahahaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu tok lagiiii .. memang happy gila dah loncat2 gaya kera makan belacan dah...Nanti pi travel jangan lupa bagi souvenir for me ^_^

      Delete
  8. pffffftttt malunya siap buat entry lagi tu.. hehehe
    sorry lieya gift yang tak seberapa.. tapi tak apa lah yer.. tanda ingat.. kalau lieya tgk FM tu mesti ingat kat kak zaza noh :))

    love you too =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni tanda penghargaan utk kak zaza. sure lah kena buat entry gediks macam ni... hikhik.. Sure la kak ... Fm ni letak kat cpu atas meja so sambil buat keja memang bleh tengok kikiki :)

      Delete
  9. Replies
    1. ehehheheheee.. kena mintak dengan kak zaza ^_^

      Delete
  10. very cute! i love the new outlook of your blog, too. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hey lena.. its been a while since i change it so had to pick something cool ^_6

      Delete
  11. Wahhh...masa buka sampoi surat tu mesti senyu lebaq nooo...

    FM akak mana yg bawak balik rumah semua dah arwah...sobsss... la ni semua tempek kat pc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon tempek kat cpu ni kak.. depa kata letak ka peti ais tak berapa elok kan .. :)

      Delete
  12. ala... bestnye dpt FM korea...tahniah..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart