Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 23 December 2013

OPPA SARANGHAE : LEE JANG WOO

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo pretty people.....
Hari ni Liya kembali bersiaran seperti biasa sebab keja dah habes!
Yes betol tak tipu.. hakhakhakk.... eh happy semacam ja kan....
Ok firstly jom kita bercerita pasal oppa-oppa sempena kerja dah tak dak ni..
So who is that lucky oppa ??? LEE JANG WOO !_!
  Ok Jom nak tempek gambaq dia ...

Kenal tak ? Kenal tak ? Eh tak kenal ?? tipu lah tak kenal dia ...
Dia comel sapa tak kenal dia pendek umow... (gurau ja )
First time tengok dia masa dia berlakon cerita yang bertajuk
I DO , I DO bergandingan bersama Kim Sun Ah.. ^_^


Dalam cerita ni dia jadi seorang pereka kasut muda yang jatuh cinta 
dengan pereka kasut senior.. Best cerita ni ...
Reason tengok cerita ni sebab suka dengan Kim Sun Ah ni punya lakonan..
Tapi tak sangka boleh tersangkut dengan Jang Woo ni pulak...
Pastu bila dah tengok cerita ni baru lah tahu yang Lee Jang Woo ni adalah 
pasangan We Get Married WooJung ...

Sebelum ni ada gak la tertengok kan tapi tak kenal dia tapi bila dah kenal terus
gedik-gedik dok tengok tapi tengok pon baru sampai episode 20 ja.
Tak tau bila nak sambung tengok..
Kesimpulan yang dapat dilihat Lee Jang Woo ni memang seorang yang 
sangat sweet dan soft spoken ... Pendek kata ciri-ciri lelaki idaman tu memang ada pada dia.. 
Sejuk hati aku kalau dapat suami macam dia ni..
Lepas tengok WGM cuba lah dok cari-cari lagi dia ceta yang dia berlakon dan ....

Man of Honour @ Glory Jane .... La dia rupanya lelaki itu....
Suka kalau dia buat rambut macam ni... 
Nampak sangat-sangat sesuai .. do u agree...
Tapi dalam cerita ni dia tak jadi hero pon.. 
Just lelaki no 2 ja tapi ok lah tetap pelakon utama ....

Dia pemain besbol dalam ceta kat atas tu ..... comel kan..
Cepat puji ... hikhik...

Lee Jang Woo jugak pernah menjadi pengacara rancangan Music Bank kat TV KBS
selama 1 tahun 3 bulan ... 


Jangan tak tau Lee Jang Woo ni dulu anggota Kumpulan Kpop pada tahun 2009,
yang terdiri daripada 3 orang iaitu Lee Jang Woo , No Min Woo dan Hyun Woo ..
Tapi depa dah pon berpecah dan masing-masing menjadi pelakon ...
Kenal tak kawan dia yang dua orang lagi tu.. ?? 
Kalau peminat k drama mesti kenai yang dua lagi ni .. ^_^

yang terbaru sekali dia berlakon cerita ni, Bel Ami...
Thats why la aku tulis pasal dia sebab tetiba ja dia berlakon bergandingan dengan
Jang Geun Suk dan IU... Dalam ceta ni dia pegang watak lelaki yang serabai .
Ada umah besaq tapi suka dok dalam khemah...
Pastu suka kumpul habuk kat kereta sanggup tak cuci kereta kerana tu.. 

Nampak dak ciri-ciri lelaki idaman... ^_^ kikiki...
Okey lah... setakat ni ja lah kot nak cerita pasal dia ..
Walaupon belom cukup lengkap rasa nya..... 

Thanks for reading everyone ^_^










  

7 comments:

  1. No Min Woo kenal la...tu pon masa tgk cite yg perempuan ada 9 ekor tu..lupa dah tajuk..hehe...yg ada Lee Seung Gi tu..hihi...Bel Ami slaly tak tgk la...skrg tgh focus exam :P

    ReplyDelete
  2. mcm kenal mcm tak kenal. hahha :D

    ReplyDelete
  3. sori..iols x kenal
    lau tya nazimothman iols kenal haha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart