Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 5 December 2013

SEBARKAN: Jangan Berhentikan Kenderaan Kalau Ditahan Keluarga Ini

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people.......
Zaman sekarang ni macam-macam manusia ni buat untuk mendapat kan duit...
Antara nya macam kat dalam gambaq di bawah ni... 
Jenis macam ni kawan aku pon pernah terkena aku pernah gak tulis kat dalam blog ni dulu.
tapi tak ingat plak tajuk nya... dan yang pasti nya pasangan india pastu bawak baby
untuk mengaburi mata masyarakat untuk kesian kat depa...

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut boleh baca kat SINI yer kawan-kawan..
Harap-harap semua berhati-hati. Sekarang ni nak menolong orang pon kena pikir sejuta kali..
Ok bye.. tq for reading !_!

36 comments:

  1. haah betul tu skrg mcmc2 bentuk penipuan..kekadang nak bantu org pun kena tgk juga keadaan...takut terkena

    ReplyDelete
  2. Ish, menakutkan. Sekarang nak buat apa2 pon kena fikir seribu kali, selamat ke idak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. better buat tak tau ja ... utk keselamatan diri sneiri

      Delete
  3. dah la mintak duit org.. pastu mengancam org pulak.. buruk sungguh perangai..

    ReplyDelete
  4. pulak dah.. zaman skang nk buat baik pun takut dah..ramai ske amek kesempatan

    ReplyDelete
  5. org sekarang suka ambil kesempatan di atas kebaikan org lain. adoii

    ReplyDelete
  6. bahayanya.. niat kita baik nak tolong.. orang pula ambil kesempatan.. kena hati-hati sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. Ish, jahat diorang ni.. Ingat senang ke kita nak decide untuk tolong Hmmp

    ReplyDelete
  8. macam² cara mudah je dorang nak hidup senang kan..ape² pun jangan berhenti.kalau nak berhenti pun..berhenti jauh dan perhatikan..kalau betul² die memerlukan bantuan baru tolong..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kat Perlis pon ada gak kak .. org hindu jugak..

      Delete
  10. macam2 la cara orang nak dapatkan duit dengan cepat sekarang ni..
    ada nampak jugak orang share benda ni kat fb..
    kalau nampak ni just abaikan je.. hehe

    ReplyDelete
  11. lahai. mintak2 kita tak terkena lah dengan dorang kan. macam2 dah zaman sekarang. kerana duit semua nya nak bedal. haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan.. kena belajaq keras kan hati

      Delete
  12. hishhh mcm2 kes sekarang nielah...

    ReplyDelete
  13. ada baca ni kat fb..alahai macam2 orang sekarang ni nak duit cara senang..kita yang penat bekerja ni dorang tak pikir pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la langsung tak pikir tau nak amek kesempatan ja

      Delete
  14. thanks 4 da reminder...makin lama makin teruk taktik jenayah sampai anak bini pun terlibat...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Ssh klu ada yg btul2 prlukn pertlgan kn..dah diaorg buat cmni..emm

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart