Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 8 March 2014

A day with my lil niece Areesya

 Assalamualaikum........
Anyeonghaseyo beautiful people..........
Guess what ?????? Aku sedang meniarap di atas lantai rumah aku di Perlis!
Yes ! betol dan tidak syak lagi memang aku di kampung sekarang ... hikhik.....
Ingat tak yang pernah aku ceritakan kepada kalian semua tentang 
anak saudara kembar aku  yang di lahirkan pada 27 Feb lalu?
So hari ni aku pegi melawat anak sedara aku tu la :)


 Anak saudara aku yg lelaki tu still di pantau kat hospital...
Dengar kata esok (ahad ) baru dapat balik setelah seminggu kat hospital...
So tinggal lah si kakak nya sorang ja bermanja dengan mak dia.. :) 
 
Ibu saudara yang sentiasa vouge the vase :)


Sebelom pergi ke rumah kakak aku , kami singgah beli hadiah utk si kecik....
Self pick ja bukan nya hamper tu... but still comel....



yang ni baju kedua,, beli sorang dua pasang utk si kembar tu...

yang ni mak ucu si kembaq yang beli, main kutu beli baju kat anak sedara.
Baik sungguh adik aku ni kan



Lena baik punya budak tecik ni......
Dari pukul 3.30 petang kami sampai , hingga ke masa kami nak balik pkol 6 tu ,
dia dok lena ja.........

Areesya dengan mak dia.. mak ka mama ka aku pon terlupa nak tanya kat kak aku.

Ini gambo aku amek dari kak aku sebab gambaq yg aku ambil seniri semua nya dia lena ja

Senyummmmmmmmm... :)

Jom tengok makngah dia plak :)






Banyak aku letak gambo alang-alang aku dah suruh adik aku snap aku letak semua...
Tangan yg gelap gelita tu memang tangan aku.. sejak azali tangan hitam dari muka ya,'
jangan tanya kenapa .... hikhik......
Sedih sebab tak dapat jumpa dengan Rizqi.. InsyaAllah next time aku balik
kampung lagi baru dapat jumpa dengan si kecik tu....
Nanti aku kongsi lagi hokeyyyy .......... bye.......



12 comments:

  1. Cutie pie!! Nak tgk Rizqi gak pasni :D

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa. tahniah dpt anak buah baru! tahniah jugak utk kakak akak :D

    ReplyDelete
  3. Comey.. Tak sabar gak nak ke KL main ngan anak buah lagi.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
  4. omeynya... dah lama xrasa pegang baby kecik.. XD

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat kembar..bila dorg dah mula berjalan nnt mmg best sgt.. dorg berkawan.. jauh pulak fikiran fiza nie..hehe

    ReplyDelete
  6. Apalah seronoknya ada anak buah kembar..nak juga hihi.comel2

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dpt kembar dan semoga yd sorang lagi dpt balik umah jgak. Jm pun teringin nk anak kembar coz jm pun ada adik kembar dua dua lelaki dan rupa mmg seiras susah nk beza abg dan adik :-)

    ReplyDelete
  8. omeyyynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  9. comelnya.. memang ada sifat keibuan lieya.. pandai je dukung baby tu.. :D

    ReplyDelete
  10. wah.....comel2...mu balik kg..tu mst kes xsbr nk tgk ank sdara..hahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart