Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 26 May 2014

Womanity - Thierry Mugler

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people........
Happy Monday to everyone ^_^
Lately , aku minat sangat dengan Thierry Mugler punya perfume ..
Sebelom ni aku pernah buat review tentang Alien dan Angel kan,
so kali ni jom kita berkenalan dengan Womanity pulak .
Sebenar nya , Alien mini aku hilang ! Tak tau jatuh mana so sad..
Tapi harap-harap di temui la sebab rasa nya bukan jatuh atas jalan pon...
Pastu aku pon pergi la Uptown malam sabtu lepas nak cari perfume baru..
Dok tengah sengkek ni ingat nak beli yang vial tu ja tapi tiba-tiba jumpa Womanity .
Terus grab dan bayar tanpa mencium bau nya sebab aku yakin Thierry Mugler mampu buat aku impress.
Dan seperti yang di jangka yes! i like this perfume so so much... ^_^


Auntie kedai tu siap pesan agi kat aku jangan letak banyak .
Sebab bau dia sangat-sangat strong .
Aku paham sebab memang perfume dia yang lain pon jenis melekat dan longlasting ..
Berbanding dengan Alien dan Angel , Womanity ni ada element Elegent ..
Kalau tak salah Dato' Siti pon pakai ^_^...
Kalau tak salah la .. Kalau salah oppssss.. Sorry
Jom kita tengok Womanity notes.........

Fig


Fig Tree


Fig Leaves.


Caviar.


Ok ni ja bahan-bahan yang ada dalam Womanity...
Kira nya adik beradik buah fig semua nya ada dalam ni....
Tapi kalau ikut kan aku langsung tak dapat nak detect semua bau ni.
Sebab tak pernah bau pon buah fig tu mcm na.
Apa yang aku boleh describe, Womanity ni ada kegarangan di sebalik kelembutan..
Bau dia lembut tapi ada certain part tu bau dia mcm unik dan agak spicy .
Nak tau macam mana betol - betol bau dia ...Boleh cuba kat kaunter.
Ada yang pernah bau boleh bagi pendapat . nak gak tau ^_^
Until then , have a nice day everybody
Bye!





8 comments:

  1. salam. waa..mesti wangi ni kan :)

    menabung lectacyd :))

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    ReplyDelete
  3. lawanya design perfume dia! tpi seram sikit dgn hiasan besi tu :p

    ReplyDelete
  4. Nk tahu price dia brapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat shopping complex mahallllll... tapi kalo kat uptown dalam 170 - 200 .ori ^_^

      Delete
  5. fuh x beli kut perfume ratus2 ni hahaha
    kut2 lieya nak bagi free mnlah tau buy 1 free 1 ke haha

    ReplyDelete
  6. sbnrnya wangian2 ni melambangkan keperibadian seseorang.. kan Lieya..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart