Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 4 November 2012

~SIMPLY SITI CLEAR SOLUTION BB CREAM~

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo....
hari ni kiter nak kongsikan sesuatu yg kiter guna ...
that is simply siti clear solution BB cream...
kiter baru ja stgh bulan pakai BB cream ni.
Sebelom ni kiter guna BB cream jenama skin 79.
Tapi sebab hari tu kiter tak sempat nak order , 
dan kebetulan kiter pnya BB cream mmg dah habes lgsung dh, 
so terpaksa lah beli yang nii..
Walaupon terpksa kiter tak menyesal pon..
Tekstur bb cream nii mmg masuk dengan kulit kiter ni,, 

tada!! ni lah dia BB cream yang kiter mksud kan... :)
BB cream ni ada dua shade
medium beige dan light beige.
yang kiter pakai medium beige
harga dia masa kiter beli tu RM28. 
Ni harga promotion.
Nak tau harga yang sebenar boleh la p tgk kat watson @ gurdian yer.. 

okey ,, jadi mcm ni yer muka kiter bila pakai BB cream tu...
yang ni kita pkai BB cream sahaja dan terus mekap.
Bedak compact atau loose powder langsung pon tak pakai nii,,
Tapi nampak macam pakai .. kan ??
Selalu nya kiter mmg pakai dengan bedak compact
Tapi oleh sbb muka kiter ni jenis berpeloh-peloh.
see,, nmpk tak perpelohan itu?
bila dah berpeloh muka pon dah jadi mcam hantu lampor,
jadi kiter pon dh malas dh nak pakai sebarang bedak dgn BB cream ni.
Kalau anda pulak.. itu terpulang
Tengok jenis kulit.
Tapi kiter berani gerenti
BB cream nii mmg bessss... :)

Selamat mencuba !
   









No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart