Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 1 January 2013

1ST GIVEAWAY BY MAIELY JAYLEY

Assalamualaikum.
Anyeong haseyo dear people yang comel-comel semua.
Well well, 1st time saya men `join` kan diri utk giveaway macam ni .
Thanxx kepada Leyana Sahira yang tag saya. .
Sebenar nya saya ni tak berapa pandai sangat pon nak join giveaway macam ni
tapi since adik ni dah tag ,
saya mencuba jugak.. :)
Usaha tangga kejayaan 
so kalo ada sesapa yang nak join boleh lah klik kat link di bawah ni ye,,,
Selamat mencuba ... 
Senang ja pon nak join .. haha.. saja buat terok :P


Yang di tag  :
(randomly picked @_* )

http://ironladyjournal.blogspot.com/

http://bunnybablooo.blogspot.com/

http://cheritadarimulutfi.blogspot.com/

http://nursabrinafirzanah.blogspot.com/

http://diarihatiku247.blogspot.com/

okey... stakat ni saja lah ..
Harap-harap lepas ni semakin rajin lah men`join`kan diri dalam giveaway mcam ni lagi
InsyaAllah

Bubye!




6 comments:

  1. hey , thanks tag at fii ye . InsyaAllah nnti fii join ek ?

    ReplyDelete
  2. Penambahan hadiah GA & Sponser !

    http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-from-mailey-jayley.html

    Follow Nurul Azieyan & Jum jemput kawan ramai2 join :)

    ReplyDelete
  3. dari segment yang sama.. visit me back..
    http://anginsbayu.blogspot.com/2013/01/giveaway-by-maiely-jayley.html

    ReplyDelete
  4. Tahniah menang GA Mailey Jayley :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart