Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 2 January 2013

1st NEW YEAR GIVEAWAY BY SD

Assalamualaikum...
Anyeong haseyo beautiful people.. :)
Hari ni dengan perasaan ketagih nya aku telah men`join`kan diri buat kali ke dua untuk GA.
Sekali aku join aku dh pon jadi gian nak join pulak... hehehhee...

Give away kali ini adalah dari blog super dream
seperti yang tertera di bawah ni yer adik-adik dan kakak-kakak sekelian.. :)


untuk mengetahui dengan lebih lanjut klik kat link di atas tu atau pon 
kat bawah ni pon leh jugak yer,, 


hadiah - hadiah lumayan menanti anda sekalian yang menang ok..
Jadi apa tunggu lagii..
Jom join sekarang jugak..

yang di tag (randomly pick ) :

http://akudanmawar.blogspot.com/

http://akudanmawar.blogspot.com/

sekian :)
Good Luck Everybody 


4 comments:

  1. Assalamualaikum.. time kasih sebab sudi join 1st GA yg xseberapa ni.. SD follow sini.. sorry sebab baru dapat on9..

    senarai peserta dah update. boleh klik sini yea
    http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  2. Salam,dari GA yg same.. visit u,visit me back oke :D

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/01/1st-new-year-giveaway-by-sd.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam.. :) will visit u :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart