Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 24 January 2013

2012 ANUAL DINNER



Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people :) ...
Seperti yang anda semua sedia maklum..
Pada 2hb Feb ni anual Dinner Company saya :)
yang akan di adakan di Subang... 
So .. nak share sikit gambar-gambar dinner tahun lepas...
Tahun lepas dinner buat kat Restoren Hai Tien :)
Liya dengan Kak Nurul :)

saja excited lebih kan.
Besa lah setahun sekali ja pon dinner nii.. :)
bukan sokmo.. 
jadi bila dh setahun sekali mestilah over sedikit 
Lagipon tahun lepas memang x aktif langsung pon berbelog.
Sayang pulak kalau tak share gambaq2 ni kan,,,,

kawan seopis melayu .. sekarang ni tinggal liya dgn kak nurul ja :) yg len smua dh resign 

posing sementara tunggu nak makan :)

udang masak cabai :)

ni apa kemenda nama pon xtau ,, tapi isi dia sotong :)

ikan stim

yang ni pon xtau nama .. :) tapi sedap.. ada udang ada , cendawan ada,

kangkong goreng belacan :)

tofu teloq 

ais kerim goren :)




ini saja lah... tapi x sesedap yang sebelom ni,..
Yang makan sebelom2 ni lagi sedap ..
ramai yang tak puas hati..
So harap-harap 2013 ni sedap :)
Maybe ada lucky draw...
Tapi kalao ada pon... memang x lucky ..
seumoq hidup xpernah dapat kalao ada lucky draw. 
so memang lgsung tak berharap :)

Baju nak p dinner pon tak beli lagii...
Tak tau nak pakai baju macam mana ...
Nak pakai over sangat pon nanti orang gelak,,
Pasai buat kat kawasan bengkel ja pon . 
Bukan nya hotel,
Cuma kena la pakai lawa tu utk kepuasan seniri,
Jnji baju xsendat tang perut .
Pasai nak melantak sebanyak mungkin...
kikiki....

Ok... nanti bila dah lepas dinner tu kiter akan update lain puloks...
thanxx for reading :)









1 comment:

  1. I love it when individuals get together and share
    thoughts. Great blog, keep it up!
    My site - Family vacation at Upper James Manor

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart