Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 7 January 2013

GIVEAWAY NEW YEAR 2013 JIWAROSAK


giveaway-newyear-2013-jiwarosak


Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo kawan-kawan sekalian..
Hari ni saya join Giveaway dari belog http://jiwarosak.com
hadiah - hadiah yang sangat menarik menanti anda... :)
Dan yang menarik nya semua peserta akan dapat brooch .. yay!
so menang atau tak tetap dapat brooch ni kan...:)

CARA SERTAI GIVEAWAY
1. Tajuk "Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak"
2. Letak Gambar Giveaway seperti diatas dan Backlink Entry Ini
3. Copy dan Paste URL/Link Sponser dalam ENTRY ANDA (Backlink)
4. Follow dan Like Website/Fanpage Sponser
5. TAG 3 orang rakan blogger (inform mereka)

Sponsor utk Give away ini adalah :
1 . jiwa rosak
2. Potia Casadelarossa
3. Ekram Mahat
4. Khalid Kyle
5. twitter
6. nadia Shafiq
7. Mahadi Mohamed Arifin
8. mGosip
9. cuba teka
10. mohamad Nasir
11. Shada Rainza
12. Farah Shahirah
13. Trendy Collection
14. Makbeds Journal
15. Luna Lee
16. rilek santai
17. mialiana 
18. mialianadotcom
19. kopi pasta
20. Mailey Smilez Mai
21. Mailey Jayley
22. Nurul Fatiah
23. Nurul Fatiah
24. Muhamad Anas Hamzah
25. aida natasya
26. makcik domokun
27. Elih Japahar
28. diyana asilah
29. Izzat Nazmi
30. Nurul Syarafina
31. I`am Yanty
32. eqbal zack
33. misz nadea
34. ilham nurry
35. Belalang Hijau Perisik
36. Shida Radzuan
Fuh... pecah peloh aku follow semua sponsor yang tersenarai kat atas ni..
Harap-harap berbaloi lah usaha aku neh :) 
Mangsa Tag :
Cik Aishah
dayteenlea
Sha Vanilla
Ok.. Jom la kawan-kawan kita pakat2 join nahhh...
nak tau hadiah apa yang hampa akan dapat kalao join 
sila klik di bawah nii,,
~senarai hadiah ~
ok selamat mencuba !

7 comments:

  1. Replies
    1. jom la join GA ni dik :) hadiah memang gempak gila.. cuba nasib jom . hehehe

      Delete
  2. all the best...salam kenal..singgah sini, jenguk2 kawasan dan follow awak balik kay... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga. thanxx sebab sudi singgah sini yer :)

      Delete
  3. Hai! Jom join giveaway gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  4. hye
    dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart