Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 17 January 2013

GREAT INTERIOR DESIGN

Assalamualaikum....
Anyeong haseyo people. 
Jom kita cuci mata segar kan minda dengan 
gambar-gambar ruangrumah kat bawah ni :)


katil dua tingkat yang melekat di dinding. :)

wah siap ada pokok lagi kan,,,

bes kalao dapat guling2 smbil membaca kat sini..

wah sngat luxury 

aquarium ikan yang sangat lain dari yg lain..

swing swing

konsep warna torqoise ni memang bes gila:)


rasa macam nak terjun dalam kolam tu kan... 

mcm bes je tdo atas jaring 

comel kan sama biru dengan air laut

perrrghh,, siap ada kapal lanun ,, rasa nya kapal tu katil agak nya..

Damai nya kalao ada bilik macam ni 

ruang rehat yang agak cozy

mcm ni pon ada yer :)

sangat futuristik 

yg ni simple tapi tetap sempoi

best nya dpat tdo kat dalam burger ni ... zzzzzzzzz

Apa macam ? Rasa tenang tak.
Kadang-kadang interior design ni macam kita tak sangka benda cam tu 
leh wujud kan.
Semua nya lahir dari buah fikiran manusia yang kreatif.
So apa lagi. Jom kita hias bilik cantik-cantik :)
(Padahal bilik sendiri macam tongkang pecah, LOL)

Gudbye!~

P.s : Picture taken from interior Design (G+)

16 comments:

  1. wah nak katil sandwich n burger 2 la..hehe tapi asal masuk bilik ja lapar..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. try wat tengok mana tau kot2 jadi. inspirasi tu dh ada dh :)

      Delete
  2. Cantiknyaaaa.berangan nak ada rumah yang penuh dengan interior macam ni..haii..berangan ni best..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. brangan tu nnti akan jadi reality insyaAllah :)

      Delete
  3. WOW ! Cantiknyaaaa ! Btw , nice post :3

    ReplyDelete
  4. Saya suka bilik pertama tu <3

    Blue is my fave color next to pink *A*

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. lawa kan .. bilik katil dok bahagian tepi mcm tu otomatik bilik akan jadi sgt luas :)

      Delete
  5. suka la yg kaler turqoise tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. akak pon suke jugak hehehe.. nmpak elegen kan..

      Delete
  6. Replies
    1. boleh cuba amek inspirasi hias rumah nnti :)

      Delete
  7. wowww, bestnya kalau ada buaian kat rumah, kih kih, and the burger bed looks amazingg! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. amazing dan sangat empok :) kalo tdo atas tu mesti xbangun dah :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart