Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 29 January 2013

JAEL STRAUSS

Assalamualaikum..... :)
Anyeonghaseyo beautiful people...
Thanxx for stopping by ..




Hampa semua kenai dak Jael Strauss ?
 Kepada mereka yang suka tengok
American Next Top Model(ANTM) macam aku mesti kenaiii.. :)
Jael ni adalah salah seorang contestant utk ANTM cycle 8.
Tahun 2007
Dan dia juga adalah one of my favourite among the contestent .
Sebab gaya dia yang agak funky dan bersahaja....
Dan dia berjaya sampai ke top 6 ..
Kira ok la kan.kan.kan..
Sebenar nya hari ni aku search2 kat google nak cari gambaq dia...
Terkejut kot tiba2 aku terjumpa gambaq yang kat bawah ni ..

Apa yang dah terjadi kat dia ???
 Well, sebenar nya dia menderita ketagihan crystal Meth(ice).
sejenis dadah yang membawa kesan buruk kepada diri si penagih..
  Adui sayang nya kan...
Sekarang ni dia dalam proses untuk menerima bantuan sokongan dan rawatan...
Tapi rupa dia dh jadi teruk macam ni.
Gigi dia pon dah nak reput semua nya sebab dadah ni la...


harap-harap Jael pulih seperti sedia kala 
dan terus tinggal dan tak ambek lagi dadah nii...
To all the people out there ,,
Please dont take drugs ..
Because it`s not worth it !


Thats all for now!
Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart