Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 5 January 2013

JUBAH ABAYA DUBAI GIVEAWAY

Assalamualaikum...
Hari ni saya terjumpa satu contest yang agak menarik :)
dan hadiah nya pon sangat-sangat menarik jugak ye ..
Macam mana nak join ???
klik disini yer :

Antara syarat-syarat utk menyertai Giveaway ini adalah seperti di bawah ni ya :)

1. Blogger
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.
.
2. Facebook

  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle








Hadiah 

Of course la jubah abaya... :)

Menarik kan ?? jadi apa tunggu lagii..
Jom join ramai-ramai..
Mana tahu nasib kita baik ..
Dapat la jubah abaya free.. LOL


No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart