Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 11 January 2013

SEGMEN DIALOG LUCU CIK TEHA

click sini utk join.
anyeonghaseyo beautiful people..
Saya telah menerima invitation utk sertai segment ini,
Just nak cuba nasib sebab saya memang suka buat dialog mcm ni sebelom ni
utk gambaq2 kucing saya .. :)
Teddy bear : Daddy , kenapa daddy muram.?
Lelaki : Daddy sedih ni, hari hari makan nasik bungkus. Hari ni makan nasik kandaq.
Kemarin makan nasik ayam . Sekali sekala nak jugak makan nasik yang di masak
fresh kat umah. Mujur lah ada teddy teman kan daddy setiap hari.
Teddy bear : Kalau mcm tu daddy kena kawen la baru dapat makan sedap. Cek pon leh dapat 
kawan baru . Asyik tengok muka daddy ja setiap hari . 
Kalau ada perempuan dalam umah ni baru la segar sikit mata cek ni..
Lelaki : Amboi hang over pada aku lagii aihh. Tak pa kalao daddy menikah, daddy beli
sekoq lagi teddy bear perempuan yang comel2 bagi kawan dengan hang.. mau ka ?
Teddy bear : La awat xmau pulak. mau sangat la... Terima kasih daddy .. :)
Lelaki : Amboi hang galak dari aku lagi no.. tak pa tak pa. Esok jugak daddy p mengorat awek cun.
Cepat daddy menikah , cepat jugak la hang dapat awek .. hehheee
Teddy bear : yahoooooooo
ok done ...
Mereka yang di tag :
http://chot91.blogspot.com/

http://zafarah.blogspot.com/

http://hirazandwhateva.blogspot.com/

Good luck everybody :)

3 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart