Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 26 September 2013

LOST I POUND

1 LB = 1 POUND

47 comments:

  1. tak upset sebab sy tak pernah amek kesah sal berat badan saya .. wakakka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni nasihat utk si gemok macam akak ja dikkk ^_^

      Delete
  2. 1 pound pon byk laaa...kalau 10 gram..? lg sadis -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sally cakap psl bnda atas tu...sally kata kalau 10 gram lg sadis...tp mmg dah turun 10 pun..bukan gram...10 kg :)

      Delete
    2. wow !!! 10 kg ... congrats sallyyyy... sally jgn tinggal akak sally ... kita kena turun kan sama2 hehehee... baru ngam sehati sejiwa... ^_^

      Delete
    3. 10 kg tu dalam masa setahun kak oii..hahahaha

      Delete
    4. huhuhu... jom turun kan lagiii sama2 nak ? hehe.. kak dah start dah dua hari. after a week kak akan share weight loss journal... sally skrg berat berapa ? segan nak habaq leh pm kat email hehe... kak 85kg...

      Delete
    5. wahhh akak dua org nie; chaiyok3 ! :D

      Delete
    6. tq hana.... wish us luckk heheheee

      Delete
    7. berat...2 kati je..hahahaha...109kg...before this 123kg :)

      Delete
    8. jom sally kita kurus sama2.... ^_^ akak dh start 3 malam berturut2.

      Delete
    9. org consume herbalife kak..hahaha..mmg mkn tghari je...bekpas dgn dinner minum shake herbalife :)

      Delete
    10. ada buat senaman tak ? akak makan hentam ja tapi senaman dulu pernah buat mcm ni dah memang menjadi la... ^_^

      Delete
    11. senaman tu tak sgt la..weekend pon busy kan...blk keja dah penat...tp kalau dato' suruh g jogging dgn dia tak pun naik bukit dgn dia..kena g jugak laa :P

      Delete
    12. dato ???? dato mana plak sally .. huhuhu...

      Delete
    13. encik boss besar merangkap personal coach utk menguruskan badan :P

      Delete
    14. okey lah tu sally.. asal kan keluar peloh.. akak suka naik bukit tapi sini tak dak bukit yg sng2 nak naik la.. ada yg jenis curam sgt . kalo yg jenis jalan kaki plak dalam hutan adoi tak berani kot nak pegiii

      Delete
    15. hahaha...sama la sini pun..pasal tu sally bawak dato' jadi bodyguard! haha :P

      Delete
  3. lately cx sgt kuat makan. diet? nehi kabhi nehi. hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuat makan kalo badan xnaik xda hal la cx ^_^

      Delete
  4. i do not upset eventhough i gain weight and didn't loose any pound at the moment...he he he... tunggu confinement nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela akak ibu mengandong.. yg x mengandong ni perut dah sama mcm preggy mummy dah hehee

      Delete
  5. bersyukur sangat kalau lost 1 pound tu.. bukannya senang nak kurangkan.. hehe..

    ReplyDelete
  6. sye tak kisah nak makan banyak mane pun sbb tahap metabolism tinggi. tk payah susah2 nk turunkan berat badan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm ni xyah risau sangat . saya plak metabolism rendah . sadis!

      Delete
  7. Bersyukur lost tp nnty naik balik huaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena cari jalan untuk maintain la huhuhu

      Delete
  8. ala kak..tak kisah pun turun or tak..janji kita sihat:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masalah nya nana, berat akak ni dh obess... :( so memang tak sihat lah

      Delete
  9. hu3..syg sng je nk turunkn berat bdan..dan sng juga nk naikk..sbar jelh =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo jenis sng xpa... yg jenis payah tu lah yg susah hurmmm.

      Delete
  10. Yup very der..he..he..kita pun tengah diet sekarang Lieya..

    ReplyDelete
  11. ar ar janji sihat ... nak kurus tapi menyeksa badan buat apa huhu ye x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dah gemok tu xsihat la anis. byk penyakit yg akan dtg ... nak mengurus kan badan bukan secara yang menyeksa tapi secara sihat

      Delete
  12. huish ape benda kuning tu. lomak kee. huhu. chaiyok2!

    ReplyDelete
  13. ha.. yang terlebih lemak tu boleh transfer kat rubi eh. dah lama nak naikkan berat baran. tapi tak naik naik.. makan hape pun tak jadi :(

    ReplyDelete
  14. Chaiyouk2.Sha pon nk kena start berdiet secara sihat ni.Makin naik badan.Sume da tegur.Sobs2.

    ReplyDelete
  15. berat aefa turun naik je. tak kisah. selalu berangan je nk diet spy berat maintain. kikiki

    ReplyDelete
  16. mama tak bergerak ni, 65 je sejak bersalin... risau ...

    ReplyDelete
  17. Huwahh. 1lb sounds a bit but look at that!!! Ahaks. Terkesima cik adik :O

    ReplyDelete
  18. zizie nak naikkan berat badan! hahaha

    ReplyDelete
  19. anne nak naikkan tapi tak naik2 pun sampai sekarang.. hihihi

    ReplyDelete
  20. akak dah lama nak diet, tapi asik tertangguh jeh....badan leteh lepas keja, jadi malas nak exercise

    ReplyDelete
  21. akak dah dpt hilangkan 200gram lemak peha haritu hehehe ;P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart